*Nettavisen* Sport.

Her går svensken bananas igjen

Pisker opp stemningen før UFC i Sverige.

06.04.13 11:54

HTML EMBED

STOCKHOLM (Nettavisen): Utenfor buret er Reza «Mad Dog» Madadi kjent for å være en ydmyk mann, med et glimt i øyet.

Når det nærmer seg kamp er det imidlertid Mad Dog som kommer fram, og det gjorde han i aller høyeste grad på innveiingen før lørdagens UFC-stevne i Globen.

Aggressiv
Svenskiraneren blir hovedattraksjonen for mange av de svenske tilskuerne etter at det ble klart at superstjernen Alexander Gustafsson ikke kan gå hovedkampen på grunn av en kuttskade.

Motstander for Madadi blir amerikaneren Michael Johnson, og fredag møttes de ansikt til ansikt på innveiingen.

Madadi er kjent for å skape litt oppstyr akkurat i disse settingene og ganske riktig, gjorde han det igjen mot Johnson. Etter å ha gått av vekten, gikk Madadi i godt over middels tempo rett opp i ansiktet på amerikaneren og skrek.

Lettvekteren har aldri lagt skjul på at dette er noe han gjør for å skape litt blest rundt sine kamper og at det hele er showbusiness.

Like fullt er det ingen tvil om at Johnson satte mindre pris på det hele enn tilskuerne som hadde funnet veien til Globen gjorde.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Må vinne
Madadi tapte sin forrige kamp mot Cristiano Marcello, på en tvilsom dommeravgjørelse, og må vinne for å være sikret en framtid i UFC.

Hjemmepublikummet håper nok på en reprise av fjorårets stevne i Globen, da Madadi klappet ut Yoislandy Izquierdo i andre runde.

I stevnets hovedkamp har UFC valgt ut svenskalbaneren Ilir Lafiti som erstatter for skadede Gustafsson. Han skal møte Gegard Mousasi i lett tungvekt.

Stevnets prelims-kamper kan du se gratis på Facebook fra 16.45, mens hovedkortet går direkte på Canal 9 fra 20.00.

Reza Madadi mot Michael Johnson kan du se på Facebook ca klokken 19.30.

Her kan du se hvem som møter hvem på UFC on Fuel TV 9.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.