*Nettavisen* Sport.

Her gir han fingeren før kampen - slik endte det

DÅRLIG STEMNING: Conor McGregor (t.v.) prøvde å ta Dennis Siver i hånden før kampen. Det ville ikke tyskeren. Dermed ga iren fingeren tilbake.

Conor McGregor lovet knockout på to minutter.

19.01.15 10:56

Conor McGregor var storfavoritt før møtet med tyske Dennis Siver i UFC natt til mandag. Iren var lovet tittelkamp mot José Aldo i UFCs fjærvektsklasse dersom han vant, og selv lovet han å vinne kampen i løpet av to minutter.

McGregor har sagt mye ufint om tidligere dopingtatte Siver i oppbyggingen til kampen, men tilbød tyskeren sin hånd rett før kampstart. Den tok Siver ikke imot. Dermed fikk han McGregors langefinger i stedet.

Fakta

Tittelholdere i UFC

Den irske superstjernen dominerte kampen fra start til slutt, men fikk ikke sin avslutning i løpet av de to første minuttene, slik han lovet.

Etter en dominerende første runde, fikk han avslutningen sin ett minutt og 54 sekunder ut i den andre. Siver gikk ned, og McGregor fulgte opp med ground & pound før dommer Herb Dean gikk mellom.

Da seieren var sikret hoppet McGregor ut av buret og løp ned til tittelholder José Aldo. Sikkerhetsvakter gikk mellom, men brasilianeren tok det hele med et smil, mens McGregor sto foran ham og slengte ut ufinheter.

Ba Aldo pusse beltet
Tilbake i buret sa McGregor følgende til kommentator Joe Rogan:

- Jeg sa to minutter. Jeg mente to runder. Jeg følte meg komfortabel. Han var ingen trussel. Alle sier at det bare er prat med meg. De snakker aldri om ferdigheter og teknikk fordi de vet at jeg eier den biten også.

Iren ble også spurt om hva han sa til José Aldo, uten at han hadde noe klart svar.

- Jeg vet ikke. F*** ham likevel. Han er en de de som sier at jeg bare snakker. Jeg sa at jeg skal renske ut vetklassen og er på vei til å gjøre det, sa McGregor og passet på å be Aldo om å pusse beltet godt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

NESTE KAMP: Conor McGregor løp rett bort til tittelholder i fjærvekt, José Aldo, etter seieren. Nå blir det storkamp mellom de to.


- Han er en spøk
José Aldo latet ikke til å være altfor oppglødd etter McGregors lille stunt.

- Det er normalt for meg. Han er bare en spøk. Alt jeg kan gjøre er å le av ham, sa Aldo.

Han er imidlertid ikke i tvil om at møtet mellom de to kommer til å bli en stor greie - den største i fjærvektklassens historie.

- Dette er bra for UFC, og det er bra for fansen. Det er den største kampen vektklassen har sett. Jeg kan ikke vente med å få møte ham.

Klikk på bildet for å forstørre.

IRSK HELT: Conor McGregor heltestatus i Irland ble nok ikke mindre etter nedsablingen av Dennis Siver. Foto: Gregory Payan (Ap)


Revansje for «Cowboy»
Conor McGregors irske «brødre» Cathal Pendred og Paddy Holohan gikk også seierende ut av sine kamper. Begge på dommeravgjørelse og førstnevnte nok en gang på kontroversielt vis.

I stevnets nest siste kamp vant Donald «Cowboy» Cerrone også en kontroversiell dommeravgjørelse mot Benson Henderson.

Cerrone tok kampen på to ukers varsel og fikk også revansje mot Henderson, som hadde beseiret ham to ganger tidligere i karrieren.

- Man må bare manne seg opp og akseptere det, bevege seg videre og bli bedre. Jeg er klar for å gå ny kamp neste uke, sa en skuffet Benson Henderson etter tapet.

Neste helg er det duket for tidenes største UFC-stevne i Sverige når hjemmefavoritten Alexander Gustafsson møter Anthony Rumble Johnson foran mer enn 30.000 tilskuere.

Se pressekonferansen etter nattens UFC-stevne:

HTML EMBED


Se intervju med McGregor etter kampen her:

HTML EMBED


HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.