RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump Youtube

Her ryker tittelen - og armen

Sist oppdatert:
Miesha Tate slapp imidlertid fra «tidenes hotteste MMA-kamp» uten brudd.

MMA-ekspert Joe Rogan hadde på forhånd kalt tittelkampen mellom Miesha Tate og Ronda Rousey for tidenes hotteste MMA-kamp.

Det var 25 år gamle Tate som gikk inn til kampen med beltet rundt livet, men kampen mot ubeseirede Rousey skulle vise seg å bli tøff i Strikeforces bantamvektklasse.

Sistnevnte har sin bakgrunn fra Judo og har blant annet bronse fra OL i Beijing. Etter at hun begynte å gå MMA-kamper, har hun imidlertid blitt en sumbission-spesialist.

Det skulle også Tate få merke til de grader.

Allerede før minuttet var passert, hadde Rousey kommet seg inn fra sidekontroll og satt en armbar på Tate. Armen til mesteren så ut til å ligge i en svært unaturlig vinkel, men hun klappet ikke ut og kom seg etter hvert løs.

Med 50 sekunder igjen av første runde havnet Tate i samme posisjon - denne gangen var det ingen tvil.

I slike situasjoner er det vanlig at utøveren som havner i en slik lås klapper ut og gir seg. Tate hadde denne muligheten hele tiden, men nektet å gi opp og fightet videre.

Hun skar grimaser i ren smerte, men klappet ikke ut før armen så ut til definitivt å være knekt. Det var den imidlertid ikke.

- Jeg tok røntgen. Det var ingen brudd, som jeg visste fra før. Nå må jeg ta en MRI for å finne ut mer, sier Tate til mmafighting.com.

For Ronda Rousey venter muligens canadiske Sarah Kaufman i neste tittelkamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere