RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump MTV 2

Hermansson tapte Bellator-debuten

Sist oppdatert:
- Alt var som i en tåke, sier Oslo-fighteren.

Jack Hermansson gikk natt til lørdag sin første kamp i verdens nest største MMA-organisasjon, Bellator.

Svensken, som representerer Frontline-laget i Oslo, fikk imidlertid ingen drømmedebut da han møtte den amerikanske bryteren Daniel Vizcaya i Indiana.

- Jeg ble paralysert
Etter tre jevne runder tapte svensken en split decision og måtte konstatere at han hadde gått på sitt første tap i karrieren.

- Jeg synes ikke at jeg presterte, og fortjente ikke seieren. Jeg låste meg psykisk, ble paralysert og tenkte for mye i stedet for å agere, sier Hermansson til Nettavisen.

- Var det ekstra nerver inne i bildet, i og med at det var din første kamp i Bellator?

- Jeg jobbet mye med å være avslappet og komme i rett sinnstilstand. Jeg klarte å slappe av, men fant aldri fokus. Alt var som i en tåke, sier svensken.

Avsluttet sterkt
Motstanderen, Daniel Vizcaya, gikk stadig for nedtagninger og ønsket å korte ned distansen for å bruke sin bryting. Det overrasket ikke Hermansson.

- Han var akkurat som jeg hadde trodd han skulle være.

24-åringen fra Uddevalla avsluttet kampen sterkt og gikk seirende ut av den siste runden. Det holdt imidlertid ikke da to av de tre dommerne allerede hadde gitt de to første rundene til Vizcaya.

Nå reiser svensken hjem for å forberede seg til neste kamp og for å hjelpe Simeon Thoresen i oppkjøringen til hans neste UFC-kamp mot David Mitchell 26. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere