RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holm-manageren avslo Sauerland-tilbud

Foto: Braastad, Audun / Scanpix
Sist oppdatert:
Fortsatt usikkerhet rundt kampen mellom Holly Holm og Cecilia Brækhus.

Holly Holms manager Lenny Fresquez har avslått et sjenerøst tilbud fra Sauerland om en kamp mot Cecilia Brækhus.

Det bekrefter Nisse Sauerland i en epost til NTB. Det betyr at kampen og spillet om pengene i forbindelse med en megakamp mellom Brækhus og Holm er i gang for fullt. Foreløpig er dialogen mellom partene brutt.

- Jeg har sendt Lenny Fresquez et tilbud og en kontrakt med tanke på en kamp til sommeren. Tilbudet vi har gitt ham er bedre enn det han sa ja til før Holly Holm møtte Anne-Sophie Mathis første gang. Det tilbudet han fikk den gangen ble godtatt.

- Det ble ikke noe av noen kamp i fjor, rett og slett fordi Mathis slo Holm på knockout, og det kan jo ikke vi noe for. Men nå har de fått et enda bedre tilbud, og det eneste som står i veien for en kamp, er en underskrift fra Lenny Fresquez, sier Sauerland.

Kampen alle vil ha
Nå sier Holm-manageren til Albuquerque Journal at kampen mellom Brækhus og Mia St. John i Frederikshavn 13. april skaper komplikasjoner for en kamp mellom Brækhus og Holm. Det kan ikke Nisse Sauerland forstå.

- Den eneste som skaper komplikasjoner for denne megakampen er manageren til Holly Holm. Alle vil jo ha denne kampen, ikke minst bokserne selv. Vi i Sauerland vil også ha denne kampen på plakaten, og derfor har vi da også kommet med et veldig godt tilbud til Holm-leiren, påpeker Sauerland.

Men foreløpig er det totalt stillstand i forhandlingene.

- Vi har ingen kontakt akkurat nå. Etter at jeg sendte over et kontraktsforslag med vårt tilbud, som jeg mener er veldig bra, fikk jeg et par sinte eposter fra Lenny Fresquez. Jeg ba ham roe seg med og komme tilbake til meg etter at han hadde avkjølt seg litt. Etter det har det foreløpig vært stille, forteller Nisse Sauerland.

- Kampen mellom Brækhus og Holm kommer til å bli en realitet med en gang Lenny Fresquez setter seg til forhandlingsbordet med et ønske om å gjøre reelle forretninger på en skikkelig måte, mener Sauerland.

Ingen problemer
Cecilia Brækhus møter amerikanske Mia St. John i sin neste kamp i april. Det var en kamp Brækhus måtte ta for å holde seg skarp og i kampmodus. I og med at denne kampen ble avtalt før World Boxing Council (WBC) kom med sitt krav om å legge kampen ut på anbud, blir det i denne omgangen ikke snakk om å by på noen kamp mellom Holly Holm og Brækhus, men det kan det bli senere.

Holm på sin side skal gå en kamp i MMA (Mixed Martial Arts) 28. februar.

- Jeg kan ikke se at noen av disse kampene kompliserer for et møte mellom Brækhus og Holm, ja, bare ikke Holly Holm blir slått ut, mener Nisse Sauerland.

Nå konsentrerer han all jobbing mot kampen mellom Brækhus og St. John, men deretter blir kreftene igjen satt inn på å få Holly Holm i ringen mot den tredobbelte norske verdensmesteren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere