RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klemetsen til sykehus etter «comeback»

TIL SYKEHUS: Ole Klemetsen prøvde seg på et lite comeback i bokseringen, uten hell.
TIL SYKEHUS: Ole Klemetsen prøvde seg på et lite comeback i bokseringen, uten hell. Foto: Erik Holsvik (Rogalands Avis)
Sist oppdatert:
- Det gikk ikke helt som planlagt, sier han.

Ole Klemetsen gjorde comeback i ringen i helgen. Det gikk ikke helt som han hadde tenkt seg, skriver Rogalands Avis mandag.

«Lukkøye» skulle prøve seg i en oppvisningskamp mot Flekkefjord-bokseren Alexander Ullenes Hagen under helgens NM i Tønsberg. Det endte på sykehuset for den tidligere proffbokseren.

- Det ble konstatert avrevet akilles. Showet ble på langt nær som vi hadde planlagt, men tror vi berget det sånn noenlunde. Som min far alltid sa: «The show must go on», skriver Klemetsen på sin Facebook-side.

Han forteller RA at det var fantastisk liv i publikum under showkampen.

- Plutselig sa det bare bang i akillesen. Det var veldig vondt, og jeg lurte på om jeg var blitt spent ned bakfra, sier Klemetsen.

Han ble fraktet til sykehus i Tønsberg etter kampen, og fikk der gipset foten.

Tirsdag reiser Klemetsen på ferietur til Miami med kona Hege Adele og datteren Marielle. De fryktet at turen ikke skulle bli noe av grunnet skaden.

Se video her:


- Etter besøk på SUS ble gipsen fjernet og operasjonen utsatt til vi kommer hjem på grunn av fare for blodpropp etter operasjon ved lengre flyginger. Jentene fornøyde og ingen sure miner allikevel. Fikk istedenfor gips en fantastisk skinne som gir muligheter for å bade med Marielle, sier en fornøyd Klemetsen.

Ole Klemetsen bokset sin siste proffkamp i Brøndbyhallen i Danmark 16. juni 2001. Da møtte hans sin norske kollega og motstander Thomas Hansvoll i kamp om interkontinentaltittelen i WBA. Hansvoll vant – på knockout i andre runde.

Klemetsen har 45 proffkamper på samvittigheten. 36 av dem endte med knockoutseier.

Les flere nyheter fra Rogalands Avis


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere