RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-stjerne i dramatisk UFC-video

Sist oppdatert:
Den ferske videoen viser dramatikk bak kulissene.

UFC-president Dana White presenterer i sin nyeste videoblogg unike bilder fra bak kulissene ved UFC 175 i Las Vegas.

Den frittalende promotoren har for vane å vise fansen hva som rører seg i garderobene og gangene i forbindelse med stevnene. Den siste utgaven er trolig blant de mest spektakulære.

- Lei for det med VM
I løpet av sju minutter får vi se en rasende Matt Mitrione, en gråtene Stefan Struve, en fortvilet Uriah Hall, som skriker i smerte og en lynende forbannet Dana White. Midt oppe i det hele dukker Liverpools Daniel Sturridge opp.

England-stjernen la ferien til Las Vegas etter VM-fiaskoen i Brasil og fikk muligheten til å hilse på sjefen sjøl backstage.

- Jeg er lei for det med VM, sier White til Liverpool-stjernen.

- Ikke tenk på det. Jeg er så spent og kan ikke vente med å se denne kampen. Jeg tror ikke Machida kan klare det, men vi får se, sier Sturridge før tittelkampen mellom Chris Weidman og Lyoto Machida i mellomvekt.

Flere Premier League-stjerner har blitt observert på UFC-stevner de siste årene. Mario Balotelli, Samir Nasri og Alex Oxlade-Chamberlain er blant spillerne som har trykket kampsporten til sitt bryst.

Drama
Et minutt ut i videoen kan man se White overbringe beskjeden om at Stefan Struve ikke kan gå kamp til motsanderen hans, Matt Mitrione. Nederlandske Struve var nær ved å besvime før kampen og fikk ikke lov til å gå kampen av medisinsk personell.

Mitrione reagerer først med enorm skuffelse når han får vite at det ikke blir kamp, men går så inn til Struve og finner UFCs høyeste fighter gråtende på en stol.

Videre får man se Uriah Hall få tilsyn og legehjelp på grunn av en tå som peker i alle retninger. Jamaicaneren ser lite komfortabel ut når legene prøver å få tåa på plass igjen.

Heller ikke Dana White ser særlig komfortbel ut når Joe Rogan intervjuer Ronda Rousey etter hennes seier mot Alexis Davis. Ekspertkommentator Rogan får beskjed på øret om å stille Rousey et spørsmål han selv ikke har valgt ut. Nemlig om hun kan tenke seg å redde UFC 176 under en måned senere. Stevnet ble rammet av flere skader og til slutt avlyst. Både White og UFC-eier Lorenzo Fertitta ser ut til å sette lite pris på at Rousey ble satt i den situasjonen.

Se hele videbloggen her:


Natt til søndag møtes TJ Dillashaw og Renan Barao til kamp om tittelen i Bantamvekt. Dillashaw tok tittelen fra Barao tidligere i år og nå er det altså duket for omkamp i Sacramento.

Stevnet kan du se på C More Extreme fra 04.00 natt til søndag. Dillashaw og Barao går i buret ca klokken seks søndag morgen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere