RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SUVEREN: Conor McGregor tok en ny seier og er på god vei mot en tittelkamp i fjærvekt.
SUVEREN: Conor McGregor tok en ny seier og er på god vei mot en tittelkamp i fjærvekt. Foto: John Locher (Ap)

McGregor med ny suveren seier

Iren kommer stadig nærmere en tittelkamp.

Demitrious Johnson forsvarte fluevekt-tittelen sin da han møtte Chris Cariaso på UFC 178 i Las Vegas natt til søndag.

Det alle snakket om var imidlertid kampen mellom Conor McGregor og Dustin Poirier.

McGregor lekte seg
Irske McGregor har ertet på seg hele fjærvektsdivisjonen med sin konstante drittslenging om motstanderne. I Irland er han nå trolig landets mest populære idrettsutøver og blir nok ikke mindre populær etter helgens kamp.

McGregor uttalte nemlig før kampen at han kom til å vinne på knockout i første runde mot Poirier. Det gjorde han også. Det er første gang amerikaneren blir knocket ut i sin MMA-karriere.

Iren traff Poirier rett bak øret med en vestre krok og fulgte opp med flere hammerslag da 25-åringen gikk i bakken. Dommer Herb Dean hadde intet annet valg enn å hoppe inn og avbryte kampen.

- Jeg forutser ikke bare kamper, men også i hvilken runde det skal skje. Jeg elsker å motbevise folk og bevise at supporterne mine har rett. Dette er bare moro for meg. Jeg elsker det. Jeg elsker jobben min. Jeg banker folk for hauger med penger. Hvordan kan jeg hate dette? sa McGregor på pressekonferansen etter stevnet.

ENGASJERER: Conor McGregor har blitt en superstjerne på rekordtid.


Dramatikk
Minst like dramatisk ble det da Yoel Romero møtte Tim Kennedy i mellomvekt. Sistnevnte hadde store problemer mot slutten av andre runde og ble truffet av flere uppercuts. Til slutt ble han reddet av at runden var over.

En tydelig rystet og preget Romero sjanglet bort til hjørnet sitt - og der ble han sittende altfor lenge. Hjørnemennene forlot buret, men de tok ikke med seg stolen, og Romero ble sittende.

På den måten fikk han en god mulighet til å komme seg etter den dramatiske slutten på andre runde. Under ett minutt ut i tredje runde knocket han ut Kennedy.

Etter kampen var Kennedy rasende og oppsøkte også Romero backstage.

- Hvis du ikke kan reise deg fra stolen, er det slutten på kampen, sa Kennedy høylytt.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Representanter fra Nevada State Athletic Commission sier det er lite trolig at kampen blir satt til "no contest", men reglene er klare.

«Hvis en deltaker ikke evner eller avslår å fortsette kampen når bella ringer, skal kampen settes til teknisk knockout.» heter det i NACs regelverk.

Cruz tilbake med et smell
Tidligere bantamvekt-mester Dominick Cruz kom tilbake med et smell i helgen. Tre år etter sin forrige kamp, beseiret den kneplagede amerikaneren Takeya Mizugaki et minutt ut i første runde. Cruz ble etter stevnet lovet tittelkamp mot T.J. Dillashaw av UFC-president Dana White.

Donald Cerrone tok seieren hjem etter sitt møte med tidligere Bellator-mester Eddie Alvarez. Kampen gikk tiden ut, og Cerrone gjorde nok til å vinne de to siste rundene og ta seieren hjem.

Kvelden ble avsluttet med at Demitrious Johnson beseiret Chris Cariaso med en kimura to og et halvt minutt ut i andre runde.

NY SEIER: Demetrious Johnson tvinger Chris Cariaso til å klappe ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere