RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

REALISTISK DRØM: Drømmefighten mellom Floyd Mayweather (venstre) og Conor McGregor (høyre) kan bli til virkelighet, etter at sistnevnte har undertegnet en kontrakt som muliggjør kampen.
REALISTISK DRØM: Drømmefighten mellom Floyd Mayweather (venstre) og Conor McGregor (høyre) kan bli til virkelighet, etter at sistnevnte har undertegnet en kontrakt som muliggjør kampen. Foto: John Locher/Julio Cortez (AP)

McGregor og Mayweather et steg nærmere drømmefighten

Sist oppdatert:
- McGregor-leiren er klar.

Kampsportverden er ett steg nærmere drømmefighten mellom UFC-stjernen Conor McGregor og bokselegenden Floyd Mayweather, etter at McGregor-leiren har undertegnet en kontrakt som kan gjøre kampen til en realitet.

- McGregor-leiren er klar. Jeg begynner å jobbe med Mayweather-leiren nå, uttalte UFC-president Dana White på onsdag, ifølge britiske The Telegraph.

- Jeg har fått med meg den ene parten. Hvis vi kan få til en avtale med Mayweather, vil det bli kamp, sa White.

McGregor bekrefter

Selv bekrefter UFC-stjernen overfor themaclife.com at han har undertegnet kontrakten som muliggjør drømmeoppgjøret mot bokselegenden Mayweather.

Les også: Mayweather ønsker å få til kampen mot McGregor

- Den første og viktigste delen av denne historiske kontrakten er nå blitt undertegnet. Gratulerer til alle parter involvert. Nå venter vi på Al Haymon og hans boksers signatur de kommende dagene, sier McGregor til nettstedet.

Mange spekulasjoner

En kamp mellom to av de desidert største stjernene i bokse- og MMA-verden har vært en våt, men usannsynlig, drøm for alle kampsportinteresserte i lang tid.

Det siste året har det vært mange spekulasjoner om at stjerneduellen kunne bli til virkelighet, ikke minst da McGregor postet et Instagram-bilde med seg selv og Mayweather stående ansikt mot ansikt.

Den siste tiden har McGregor skaffet seg bokselisens, og mye tyder derfor på at en eventuell kamp vil skje i bokseringen.

Les også: Bekrefter McGregors Insta-bilde drømmefighten?

Kampen vil da også - i hvert fall om vi skal tro Mayweather - foregå på bokserens premisser.

Ukjente detaljer

- Forskjellen mellom meg og Conor er at han må gå kamp. Dersom jeg var han, og jeg var smart, så ville jeg ha latt Floyd Mayweather banke han slik at han tjener en del penger. Forretningsmessig så gir det mening, har Mayweather fortalt i et intervju med den engelske avisen The Telegraph.

Nå er det altså opp til Floyd Mayweather og hans rådgiver, Al Haymon, å sørge for at kampen blir en virkelighet.

Detaljene i kontrakten som McGregor nå har undertegnet, er fortsatt ikke kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere