RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meek må utsette UFC-debuten

Frontline Academy MMA Emil Meek, Frontline Academy, Kampsport, MMA, Sport, UFC
Frontline Academy MMA Emil Meek, Frontline Academy, Kampsport, MMA, Sport, UFC
Sist oppdatert:
Mottok medisinsk behandling som kan være i strid med dopingreglene.

MMA-organisasjonen UFC skriver  at Emil Weber Meek er trukket fra stevnet i Hamburg på grunn av at nordmannen har mottatt behandling som kan være i strid med dopingreglene.

Meek skulle etter planen ha møtt tyske Jessin Ayari i Hamburg den 3. september.

- Ved å bli en del av UFC, presenterte Meek frivillig en oversikt over hva slags medisinsk behandling han mottok før kontrakten ble signert. Det er ikke snakk om noe brudd på dopingreglene, men UFC krever at utøvere er en del av USADA (det amerikanske antidopingbyrået) fire måneder før kamp, skriver UFC i pressemeldingen.

Emil Meek skriver på sin side følgende på sin Facebook-profil.

- Det er med et tungt hjerte og øks jeg skriver dette. Som følge av medisinske årsaker som er oppgitt av UFC, må min første UFC-deltagelse utsettes til senere i år.

- Å gå fra Venator til UFC innebærer et langt strengere regime i forhold til hva slags medisinering jeg er tillatt å bruke.

- Jeg vil understreke at jeg på ingen måte har feilet på noen dopingprøve og at dette bare er for å ta alle forholdsregler, skriver han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere