RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MMA-stjerne brutalt overfalt

Foto: Sherdog/Daniel Herbertson
Kjemper for livet etter å ha blitt knivstukket.

Den bulgarske MMA-fighteren Blagoi Ivanov er innlagt på sykehus og kjemper nå for livet sitt etter at han ble angrepet på byen natt til søndag.

Ivanov og to kamerater hadde akkurat funnet plassene sine på en pub i Sofia da åtte personer med balltrær og kniver kom inn og gikk til angrep.

Stukket i brystet
Politiet kom til åstedet klokken 05.10 lokal tid, da hadde gjerningspersonene forsvunnet og Ivanov lå igjen med et dypt kutt i nærheten av hjertet.

25-åringens to kamerater slapp fra angrepet med mindre skader.

Ivanov har gjennomgått en livreddende operasjon på Pirogov-sykehuset i Sofia, men legene sier ifølge Novinite.com at tilstanden fremdeles er svært alvorlig.

De fleste av vitnene til hendelsen var beruset da overfallet skjedde, noe som har gjort politiets arbeid vanskeligere.

Vant mot legende
Det brutale overfallet skjer bare en uke etter at en person ble skutt i beinet utenfor den samme baren i Fraf Ignatiev-gaten i Sofia.

Blagoi Ivanov er ubeseiret i sin MMA-karriere og står med imponerende seks seiere og en No contest på sine sju profesjonelle kamper.

I 2008 beseiret han legendariske Fedor Emelianenko i semifinalen i Sambo-VM. Ivanov vant senere finalen mot Janosch Stefan fra Tyskland.

I sin foreløpig siste MMA-kamp, beseiret han amerikaneren Ricco Rodriguez på teknisk knockout på julaften 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere