*Nettavisen* Sport.

Ny kamp for norsk MMA-håp

Foto: Skjermdump YouTube

Mohsen Bahari får russisk motstand i Jordan.

11.12.13 10:49

Én av Norges fremste MMA-fightere, Mohsen Bahari, er klar for ny kamp i organisasjonen Cage Warriors.

29-åringen møter nemlig den ti år yngre, lovende russeren Mukhamed Berkhamov på Cage Warriors 61 allerede kommende fredag.

Berkhamov står oppført med tre seiere og ingen tap hos statistikksiden Sherdog, men ifølge Bahari er ikke det hans eneste profil på siden.

- Han står med to profiler der, med ulike navn, så det er ikke godt å si hvor mange matcher han har, forteller Bahari til Nettavisen.

Berkhamov, som har sin bakgrunn i sambo, blir en spennende test for Bahari, som vant sin forrige kamp mot Alexander Voitenko i august.

- Han har bra grappling og bryting og er ok stående. Han er en luring, som er southpaw, men «svitsjer stance» - russisk boksestil, sier Bahari.

Med så kort varsel før kampen i Jordan, er det begrenset hvor mye Bahari har fått forberedt seg på nøyaktig hva som venter. En god kamp går han imidlertid langt i å love.

- Jeg har ikke forberedt meg spesifikt på motstanderen, men er i super form, sier Bahari.

Weltervekteren står med 6-1 i sin karriere så langt og etter det forsmedelige, tidlige submission-tapet for Matt Inman i juli, slo altså Bahari tilbake med seier mot Voitenko bare en måned senere.

En skadet Bruno Carvalho erstattes av Baharis lagkamerat, Håkon Foss, som møter Matt Inman på helgens stevne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.