RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser mot Rouseys nye kjærlighetsforhold

KRITISERES: UFC-stjernen Ronda Rousey kritiseres for sitt forhold til Travis Browne.
KRITISERES: UFC-stjernen Ronda Rousey kritiseres for sitt forhold til Travis Browne. Foto: Matthew Stockman
- Hun burde skamme seg, sier kona til Rouseys nye kjæreste.

UFC-stjernen Ronda Rousey møter krass kritikk etter at ryktene om at hun har et forhold til UFC-kollega Travis Browne nådde amerikansk media denne uken.

Browne har den siste tiden vært under etterforsking etter at kona hans, fitnessmodellen Jenna Renee, anklaget ham for å ha mishandlet henne.

Renee la samtidig ut bilder av armer og bein med tydelige blåmerker.

- Burde skamme seg
Fitnessmodellen hevder nå at Rousey og Browne har hatt en pågående affære, selv før hun og Browne bestemte seg for å gå fra hverandre.

- Jeg hadde ventet mer av henne. Hun burde skamme seg, og det er bare et spørsmål om tid før hun ser hvordan han virkelig er, sier Renee til New York Post.

- Hvem er det som er en «DNB» nå? Sammen med en gift mann som slår kona si, skrev Renee på Twitter nylig.

Referansen «DNB» er rettet mot et uttrykk Ronda Rousey selv har kommet opp med. DNB står for «Do-nothing-bitch» og er ifølge Rousey en slik type kvinne som moren hennes oppdro henne ikke til å bli - en kvinne som lar seg bli tatt hånd om av en rik mann.

Rousey tok nylig patent på uttrykket og selger nå t-skjorter med påskriften «Don't be a DNB». Inntektene gir hun til et veldedig formål.

Her kan du høre Ronda Rousey snakke om «Do-nothing-bitches»:

Avsluttet etterforskingen
Også Ronda Rouseys ekskjæreste, UFC-fighteren Brendan Schaub, gikk nylig relativt hardt ut mot forholdet mellom Browne og Rousey.

- Det er tøft når du går ut og sier «ikke vær en «Do-nothing-bitch» og snakker dritt om Mayweather, mens kjæresten din her borte banker dritten ut av kona si - for ikke å nevne at han fremdeles er gift, sa Schaub under en utgave av den populære podcasten «Fighter and the Kid».

Travis Brownes manager, John Fasco, har etter Jenna Renees uttalelser, avvist alle anklager om vold.

- Hvis Travis Browne, 201 centimeter og 115 kilo, har mishandlet deg, er du trolig nødt til å dra til sykehuset, men det har tydeligvis ikke vært noen legebesøk, sa Faso nylig.

Faso la til at det er Browne som er blitt et uskyldig offer i denne saken og at det var hans klient som gikk fra Renee og ikke motsatt.

Fredag ble etterforskingen og Brownes suspensjon avsluttet, melder UFC i en pressemelding.

(artikkelen fortsetter under bildet)

ANKLAGES: Travis Browne anklages for å ha mishandlet kona. Nå skal han ha innledet et forhold til Ronda Rousey.

Rousey til Australia
Ronda Rousey er per dags dato verdens mest populære MMA-utøver, kun utfordret av irske Conor McGregor. Hun er tittelholder i UFCs bantamvektklasse for kvinner og  har vunnet samtlige av sine 12 profesjonelle MMA-kamper.

28-åringen har sin kampsportbakgrunn fra judo og tok bronse under OL i Beijing i 2008.

I november er det ventet ny tilskuerrekord for UFC, når Rousey forsvarer tittelen sin mot Holly Holm foran 60-70.000 tilskuere i Melbourne, Australia.

Rousey har de siste årene tatt flere og flere jobber i Hollywood, noe som ikke har dempet populariteten. Hun har spilt i blant i annet Entourage, Furious 7 og The Expendables 3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere