Skavlan fikk juling av UFC-stjerne

FIKK KJØRT SEG: Fredrik Skavland tar imot Alexander Gustafsson i sitt studio fredag.

FIKK KJØRT SEG: Fredrik Skavland tar imot Alexander Gustafsson i sitt studio fredag. Foto: Montasje: Scanpix / Paul Weaver (Nettavisen)

- Hva i helvete? utbrøt den norske talkshow-verten.

Etter sin heltemodige innsats i kampen mot Jon Jones for ganske nøyaktig ett år siden, har den svenske UFC-fighteren Alexander Gustafssons popularitet skutt i været.

Tittelkampen i UFCs lett tungvektsklasse endte med et knepent tap, men svenskens vilje og hjerte gjorde ham til en superstjerne over natten.

27-åringen venter fremdeles på muligheten til å gå omkamp mot Jones, men må trolig forbi Anthony Johnson først. Jones skal i mellomtiden forsvare sitt belte mot Daniel Cormier i januar.

Se video nederst i artikkelen

I påvente av en ny tittelkamp og som et ledd i promoteringen av UFC-stevnet i Stockholm om to uker, er Gustafsson gjest hos Fredrik Skavlan fredag kveld.

Ikke bare tar Skavland imot Gustafsson i sitt studio. Den norske talkshow-verten har også besøkt den svenske MMA-stjernen i hans egen gym, Allstars Training Center, i Stockholm.

Der utfordrer Skavlan og reporter Niklas Källner 27-åringen til en aldri så liten kamp. Det gikk selvsagt som det måtte gå.

Kveldens episode av Skavland kan du se på NRK1 fra klokken 21.25.

Islandske Gunnar Nelson mot Rick Story er hovedkampen på UFC-stevnet i Globen om to uker.

(Se video av kampen mellom Alexander Gustafsson og Fredrik Skavland under)

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.