*Nettavisen* Sport.

Slik hjelper Smaadal stallkameraten før tittelkampen

SPARRER: Simen Smaadal er i København for å hjelpe stallkameraten Patrick Nielsen.

SPARRER: Simen Smaadal er i København for å hjelpe stallkameraten Patrick Nielsen. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Simen Smaadal sparrer for fullt, uten kamp i siktet.

Supermellomvektsbokseren Simen Smaadal har sparret for fullt i København den siste uken, men bare for å hjelpe stallkameraten Patrick Nielsen.

Dansken skal bokse en tittelkamp i World Boxing Association (WBA) i Ballerup utenfor København om snaue 14 dager, og det er i forberedelsene til kampen mot George Tadooahnippah at Smaadal tråkker til og hjelper.

- Det har vært mange veldig bra sparringsrunder. Nielsen er en førsteklasses bokser, så selv om det først og fremst er han jeg skal hjelpe, har denne sparringen hjulpet meg opp på et høyere nivå også, sier Smaadal.

Han skal ikke selv i ringen på stevnet i Ballerup 14. mars. Der bokser Tim-Robin Lihaug og Kai Robin Havnaa. Tungvekteren Havnaa har forberedt seg i København, mye sammen med Simen Smaadal, mens Lihaug har trent i Torrevieja sammen med tønsbergtreneren Ulf Johansen.

- Patrick Nielsen er veldig sterk. Jeg både ser og har følt at han har bygget muskler før den kommende kampen, sier Smaadal fra Langhus i Ski kommune.

- Ved siden av sparringen mot Patrick Nielsen har jeg selvsagt vært en del sammen med Kai Robin Havnaa. Vi kjenner hverandre og er gode venner, og også Havnaa er klar for sin neste kamp 14. mars. Han virker både fokusert og sterk, så jeg gleder meg til å se ham i aksjon, sier Simen Smaadal. (©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.