RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Tyson brukte falsk penis

Sist oppdatert:
Bokselegenden innrømmer i sin nye bok.

I Mike Tysons nye selvbiografi forteller bokselegenden at han var høy under kamper og brukt en falsk penis for å lure dopingkontrollørene, skriver blant annet The Mirror.

- Jeg var et fullstendig kokainhode, forteller bokselegenden i boken The Undisputed Truth.

47-åringen hevder at han var avhengig av kokain og marijuana i store deler av sin karriere. Blant annet ruset han seg før sjokktapet for Danny Williams i juli 2004, skriver han.

Før kampen mot Lou Savarese på Hampden Park i juni 2000 kom han opp med ideen om å fylle en falsk penis, eller whizzler som han kalte den, med urin for å komme seg gjennom dopingtesten.

Samme år ble faktisk Tyson tatt for marijuana-bruk og bøtelagt med 200.000 dollar. Det skyldtes rett og slett at han ble testet før hans penis-caddy rakk å gi ham den falske penisen den dagen, hevder han.

Tyson kan også avsløre at han tok kokain før den skandaløse pressekonferansen med Lennox Lewis i januar 2002, der Tyson blant annet bet briten i leggen.

- Jeg mistet kontrollen. Jeg så bort på ham og ville slå til jævelen.

Tidligere i sommer tok Tyson et oppgjør med seg selv og alkoholismen.

- Jeg er et dårlig menneske. Jeg gjorde mange fæle ting og jeg vil gjerne bli tilgitt. Jeg vil forandre livet mitt og leve edru. Jeg vil ikke dø. Jeg er på kanten til døden fordi jeg er en alkoholiker, sa Tyson blant annet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere