*Nettavisen* Sport.

UFC-topp slengte dritt, fikk passet påskrevet av 14-åring

SVAR PÅ TILTALE. En 14 år gammel gutt ga Dana White svar på tiltale. Foto: (Getty Images)

Nå har saken tatt av i sosiale medier.

27.07.15 22:55

Ifølge nettstedet LADBible er UFC-president Dana White kjent for å være en kar uten filter og det kommer stadig vekk fram i sosiale medier.

White skal ha en tendens til å både skjelle ut journalister og folk på nettstedet Twitter, uten å holde tilbake når han fyrer løs.

Da White nylig tok opp den verbale kampen med en bruker på nettstedet fikk han imidlertid passet påskrevet av en 14 år gammel unggutt.

Etter å ha mottatt kritikk i forbindelse med at mange UFC-fightere får dårlig betalt, reagerte White slik til brukeren @Archuleta1Jason:

- Jeg skulle svare på innlegget, men da så jeg bildet ditt. Du har allerede nok problemer som det er, skrev White på Twitter.

14 år gamle TJ Gribbin tok den andre brukeren i forsvar.

- Hvorfor er du alltid en drittsekk mot folk som sørger for at du tjener penger? Du vet vel at du hadde vært hjemløs uten oss fans?

White responderte på følgende måte:

- Gutt, du er ni år. Kom deg av Twitter og gjør leksene i stedet.

Unge TJ Gribbin lot seg imidlertid ikke sette ut.

- Du er en gammel gubbe som bruker tiden på å fornærme en 14-åring. Skaff deg et liv og voks opp, var den klare meldingen fra 14-åringen.

Da lot White saken ligge.

I en avstemning på nettstedet LADBible ser det ut til at mange deler ungguttens oppfatning. 106.591 mennesker har så langt stemt over hvor vidt de er enig med White eller Gribbin og 14-åringen leder klart.

86 prosent støtter den unge Twitter-brukeren.

Selv har Gribbin fått mye oppmerksomhet i etterkant av feiden på Twitter og påpeker selv på Twitter at de siste timene har vært «galskap».

Saken har spredd seg til en rekke andre medier og gått viralt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.