RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usman med klar tale etter Meeks knockout-melding


KLAR TALE: Kamaru Uman er svært selvsikker før møtet med Emil Meek i St Louis søndag. Her blir han konfrontert med at Meek mener Usman aldri har møtt noen som slår så hardt som nordmannen.
KLAR TALE: Kamaru Uman er svært selvsikker før møtet med Emil Meek i St Louis søndag. Her blir han konfrontert med at Meek mener Usman aldri har møtt noen som slår så hardt som nordmannen. Foto: MMA Junkie, skjermdump
Sist oppdatert:
- Han vet nok ikke hvem jeg trener med, sier Emil Meeks motstander, Kamaru Usman.

Norges UFC-stjerne Emil Meek mener at han har kraft nok i nevene til å gjøre det ingen har gjort før; nemlig å slå ut helgens motstander Kamaru Usman.

- Mot Palhares (Meeks siste kamp utenfor UFC) hadde jeg tenkt å dra det ut så langt som mulig, men treffer jeg med noe med power i, så er det ferdig. Jeg slår jævlig hardt, så treffer jeg, er det natta, sier Meek til Nettavisen før søndagens kamp i St. Louis.

Da Viaplays utsendte, Kyrre Merg, konfronterte Usman med uttalelsene, samt at Meek mener nigerianeren ikke har møtt noen med hans slagkraft, hevet nigerianeren på øyenbrynene.

- Sa han det? Da vet han nok ikke hvem jeg trener med. Jeg kom inn i den sporten, uten å vite noen ting, i samme rom som Rashad Evans, Alistair Overeem, Jorge Santiago, Tyrone Spong, Anthony Johnson, Vitor Belfort. Jeg hatet å dra dit på sparringdager, men jeg overlevde, og jeg er her fremdeles i dag, sier Usman.

«The Nigerian Nightmare» håpet å få en motstander som er ranket blant topp 15 i weltervektklassen da Meek hadde trøbbel med å få arbeidsvisum i USA og innrømmer at han ble irritert da han igjen ble unngått av de beste i vektklassen.

- Jeg ble irritert av det faktum at jeg måtte fighte en fyr som ikke er ranket, men forberedelsene mine er de samme. Jeg trener så hardt, jeg trener som om jeg skulle fightet for tittelen hver gang. Derfor får jeg resultatene jeg får. Til slutt skal den burdøra lukkes. Alt snakket, alle folkene dine, fansen ... de kan ikke hjelpe deg. Du er låst inne med et problem - med meg.

Om Meeks styrker sier 29-åringen følgende:

- Han er en tøff fighter. Han er en fyr som liker å slåss. Han liker voldeligheten med en fight. Det trenger man på en måte, men ferdighetsmessig er jeg bedre enn han på alt. Og det er ikke alltid de «tøffeste» gutta som vinner disse kampene. Det vet vi, sa Usman.

På vært stevne deler UFC ut 50.000 dollar i bonus for «Performance of the Night» og «Fight of the Night». Usman er tydelig på at han ikke er interessert i sistnevnte.

- Han er en sånn type fyr som sier «kampen min blir fight of the night». Jeg har ingen interesse av å vinne fight of the night. Fight of the night betyr at begge tar skade. Jeg er interessert i Performance of the Night. Jeg skal gå ut der, gjør jobben min og hente den ekstra sjekken, sier Usman selvsikkert.

Kampen mellom Emil Meek og Kamaru Usman kan du se på Viaplay 04.30 natt til mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere