RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer Mayweather: - Jeg er på hans nivå

UTFORDRER: Engelske Amir Khan vil prøve å hamle opp med ubeseirede Floyd Mayweather.
UTFORDRER: Engelske Amir Khan vil prøve å hamle opp med ubeseirede Floyd Mayweather. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Amir Khan håper å møte den ubeseirede mesteren.

Den britiske boksestjernen Amir Kahn sier at han er klar for å utfordre ubeseirede Floyd Mayweather.

Mayweather stakk av med seieren over Manny Pacquiao i gigantkampen natt til søndag, og han er dermed fortsatt ubeseiret som proffbokser. Det er en statistikk Kahn, to ganger verdensmester i lett weltervekt, mener han kan bryte.

- Jeg kan se den kampen komme nå. Jeg har snakket med Len Ellerbe, manageren hans, og han sa at Floyd er klar når jeg er det, Så jeg tror de vil ha denne kampen. Samtidig, så har jeg snakket med Mannys team, og de sa det samme, sa Kahn til BBC etter kampen.

Briten har 30 seirer på 33 kamper så langt i karrieren og møter Chris Algieri i sin neste kamp. Den går i New York i juni. Så håper han at Mayweather kan bli neste motstander tidlig i 2016.

- Det hadde blitt en fantastisk kamp, en kamp alle boksefans ville snakket om. Jeg mener virkelig at jeg er på hans nivå, sa Kahn.

Mayweather slo Pacquiao på poeng natt til søndag norsk tid, i en kamp som ble kritisert for å være kjedelig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere