Gå til sidens hovedinnhold

Kan bli førstemann ut

Lyn-kaptein Magne Simonsen kan være den første som forlater Lyn-skuta hvis konkursen blir et faktum.

LYN - TROMSØ 0-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Tippeligaens yngste kaptein (i Tommy Berntsens skadefravær) er sterkt ønsket av både Viking, Lillestrøm og Molde. Selv holder Simonsen (21) kortene tett til brystet om andre klubbers interesse, for som ekte Lyn-gutt har han sterke følelser for klubben.

- Jeg har gått gradene fra NTG og juniorlaget, og Lyn betyr mye for meg. Som kaptein er det også jeg som skal backe opp de andre gutta i den vanskelige tiden. Men det er tøffe tider, sier Simonsen til Nettavisen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Ingen plan B
Høyrebacken er en av de mest attraktive spillerne på et Lyn-lag i oppløsning, og han er også en av seks spillere i «Olja Lyn» – prosjektet der du kan reservere en andel i en spiller. Simonsen har kontrakt med Lyn ut neste sesong.

- Jeg tenker ikke på noe annet enn å spille videre for Lyn. Går klubben konkurs, har jeg ingen plan B. Men da må jeg selvsagt tenke over hva jeg skal gjøre, sier han.

Viking prøvde å kjøpe Simonsen i vinter, og både LSK-trener Henning Berg og Molde-trener Kjell Jonevret har vist sin interesse for høyrebacken.

- Det vil jeg ikke kommentere, sier Simonsen, på spørsmål om andre klubber har forhørt seg om han.

- Spent
Han erkjenner at spillerne er preget av situasjonen klubben er i, og at dette preger mye av garderobepraten for tiden. Om han tror Lyn klarer å spa opp 17 millioner innen onsdag?

- For å være helt ærlig, jeg er like spent som alle andre. Jeg håper selvsagt det ordner seg. Det ville vært helt for jævlig hvis vi ikke får spille mer i år.

Onsdag klokken 12 får han svaret.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken