*Nettavisen* Sport.

Kan bli kastet ut av Ullevaal

Foto: Sara Johannessen/SCANPIX

Det ser beksvart ut for Lyn for øyeblikket.

20.06.09 12:32

Pengekrisen i Lyn er ingen hemmelighet, og fredag bønnfalte klubben om støtte i en helsides annonse i Aftenposten.

Og dersom Lyn ikke kommer med penger på bordet, risikerer vestkantsklubben å bli kastet ut av Ullevaal Stadion. Da blir også alle klubbens resultater dette året strøket, skriver VG i lørdagens papirutgave.

- Uaktuelt med betalingsstans
- Kampen Lyn-Odd Grenland blir gjennomført som normalt, men fra 1. juli er det stopp hvis vi ikke kommer til enighet, sier administrerende direktør Jack Hemmestad i AS Ullevaal stadion til avisen.

Lyn har bedt om full betalingsstans fram til midten av september, og avisen skriver at klubben må frigjøre 25 millioner kroner for å komme seg gjennom årets sesong.

Noen betalingsstans vil imidlertid Hemmestad ikke høre om.

- Det er uaktuelt. I møtet må vi bli enige om en nedbetaling av det Lyn skylder oss, og komme fram til en ordning med forskuddsbetaling for kommende arrangement, sier han.

- Må avklare med Toppfotballen
Og ettersom en klubb ikke kan bytte hjemmearena midt i en sesong, betyr det at Lyns resultater vil bli strøket dersom partene ikke blir enige.

- Før det går så langt må vi avklare det med Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund siden konsekvensene blir så store.

Uten å oppgi noe beløp, bekrefter AS Ullevaal Stadion at Lyn ikke har betalt for noe kamparrangement denne sesongen, og skylder også beløp fra fjorårets sesong.

Partene møtes mandag for å diskutere situasjonen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag