Gå til sidens hovedinnhold

Kan Brann slå Odd 6-2 igjen?

Det spørs, men sjansen for hjemmeseier i Bergen skal være god.

Sportspills meny fredag
V4 Åmål: Penger i grenseland

V65 Jarlsberg: Vi ber med Frode
Tippeligaen: Skader og karantener
Premier League: Skader og karantener

Langoddsen byr på 2. Bundesliga og Ligue 2, og en del spennende fra norsk 3. divisjon. Norge spiller privatkamp mot Hviterussland i ishockey, og Brann møter Odd i Tippeligaen. Andre godbiter er Silkeborg - Esbjerg, Norrköping - Häcken, Lille - Sochaux og Rayo Vallecano - Osasuna.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
3. Donn - Jerv H 2,70

3. divisjon avdeling 6. Donn topper avdelingen etter 3-0 hjemme mot Flekkefjord og 4-2 borte mot Herkules. De spilte også jevnt med Vindbjart i cupen, men røk ut til slutt. Klubben kan melde om flere sentrale spillere tilbake fra skade og at det ligger an til et sterkt hjemmelag på Kongsgård. Jerv er Grimstads stolthet, hvert fall når det kommer til herrefotball, dette laget satser på spill i 2. divisjon. De var en tur oppom i fjor, men manglet ett poeng for å overleve. Nå er de manges favoritt til å vinne avdeling 6. I de to første har de slått Lyngdal 5-1 borte og spilt 0-0 hjemme mot Mandalskameratene. Jerv skal nok være favoritter her, de skal ha et noe sterkere lag, men ikke så mye sterkere enn at Donn gjør dette jevnt på en god dag. Når Donn har vist såpass god vinnerevne i de to første, synes vi 2,70 på at de tar en stor skalp i kveld er et spennende langskudd.

Dagens avslag
6. Ingolstadt 04 - Eintracht Braunschweig B 2,00

2. Bundesliga. En helt åpen kamp mellom et ferdigspilt hjemmelag og et bortelag som trolig ikke trenger flere poeng for å rykke direkte opp. Ett poeng kan være like greit for begge disse, og vi står over bortefavoritten til 2,00.

Dagens spill
I dag ser vi på fredagskampen i Tippeligaen og opprykksstriden i Championship, der bare to runder gjenstår.

9. Brann - Odd
Tippeligaen. Brann har startet positivt, spesielt hjemme i Bergen der Vålerenga, Molde og Viking er slått. På bortebane har de ennå ikke scoret, noe som har resultert i 0-4 for Rosenborg og 0-2 for Lillestrøm. De var dog meget nær scoring på Lillestrøm, med et mål feilaktig annullert for offside og store sjanser til blant annet Huseklepp. Men mens Brann har vist tendenser til å gjøre en god 1. omgang og en mindre god 2. omgang på reise, står de løpet ut hjemme.

Simen Wangberg (f) er ute fra før, mens Markus Jonsson (f) skadet seg mot Viking sist. Begge mister dagens kamp, men resten av laget er skadefritt. Trener Skarsfjord forteller i et intervju på klubbens nettside at unge Jonas Grønner starter som midtstopper, trolig sammen med Zsolt Korcsmár. Troppen:

Mohus, Sævarsson, El Fakiri, Haugen, Pusic, Nordkvelle, Badji, Larsen, Korcsmár, Askar, Huseklepp, Leciejewski, Gjesdal, Demir, Finne, Barmen, Grønner, Sokolowski

Odd har bare tatt poeng mot bunnlagene Molde og Vålerenga. Det føles rart i skrive det, men det er det tabellen forteller. 2-0 hjemme mot Enga og 1-1 hjemme mot Molde. I tillegg har de tapt en hjemmekamp mot Rosenborg. På reise er telemarkingene uten poeng, etter tap 1-2 i Tromsø og 0-1 i Stavanger.

Odd hadde skadefritt lag før forrige runde, men Steffen Hagen (f) måtte forlate banen tidlig sist, og vi regner ikke med å se ham i dag. Ellers skal troppen være den samme.

Det er sjelden Odd vinner i Bergen, forrige gang var i 2002. Per i dag ser Brann ut til å være i rute, de har et spennende lag som er sultne på seire. Odd er ikke noen walk over, men har manglet det lille ekstra som vi mener skal til for å vinne denne typen bortekamper. Hjemmeseier til 1,75 ser greit ut, vi bruker den i en dobbel.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

37. Leicester City - Watford
Championship. Leicester trenger virkelig en seier her, da vil de klatre opp på play-off, forbi både Bolton og Crystal Palace. Leicester har ligget og vaket rundt play-off lenge, men har bare én seier på de 11 siste rundene. Den kom imidlertid på helt riktig tidspunkt, mot Bolton i forrige hjemmekamp. Etter en svak periode er Leicester ubeseiret på de fire siste rundene. De har 13-4-5 hjemme totalt. De har denne hjemmekampen og bortekampen mot Nottingham Forest i siste runde å gjøre det på.

Manager Nigel Pearson har ingen skader eller suspensjoner i troppen til denne viktige kampen.

Watford knuste Blackburn 4-0 forrige runde og er sikret play-off. De har en teoretisk sjanse til å knipe 2. plass og direkte opprykk, Hull er bare fire poeng foran når to runder gjenstår, men bare de aller største optimistene tror Hull taper begge sine to siste. Watford har 11-3-8 borte totalt, og det er best i ligaen. De har imidlertid røket 0-1 for Millwall og 2-3 for Peterborough på sine to siste reiser, og har ikke vunnet mer enn to av de åtte siste totalt.

Manager Gianfranco Zola ser ut til å mangle Eustace (m), han har vært ute siden februar, men er tilbake i trening nå. Hall (f), Nosworthy (f), Neuton (f) og Hoban (f) er også ute. I tillegg er Thompson (f) høyst usikker, så da er det ikke flust med alternativer i forsvar, selv om ikke så mange av disse hadde startet uansett.

Dette er Leicesters sjanse, de må vinne denne. De har skadefritt lag og de har scoret mange mål de siste rundene. De har også tradisjoner for å slå Watford på dagens bane, og kanskje kan det gi litt ekstra selvtillit, selv om dagens Watford er et annet lag enn tidligere. Watford har et spennende lag, men de er i havn med tanke på play-off og har dabbet litt av på bortebane i det siste. 1,85 her gir oss en dobbel til 3,24. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

9. Brann - Odd 1,75 3,50 3,95
37. Leicester City - Watford 1,85 3,00 3,30

Total odds 3,24

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken