RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Kan Everton ta sin tredje seier på over 70 år?

Sist oppdatert:
Statistikken tilsier at Leeds vil vinne mot laget fra Liverpool.

For 10 år siden tok Everton sin eneste seier borte mot Leeds siden 1951. Det var altså over 50 år og over 40 kamper mellom to Everton-seire på bortebane mot Leeds United på Elland Road. Totalt har lagene møttes 57 ganger på hjemmebanen til Leeds, og Everton har 5 seire. To av dem etter andre verdenskrig. Kun ett av oppgjørene har vært i ligacupen, i 1978. Den gangen vant Leeds 4-1 (lagene har også møtt hverandre i ligacupen på Goodison Park, i 1991 - da vant Leeds også 4-1).

Nå møtes lagene igjen. Denne gangen i ligacupen.

Leeds spiller i det som offisielt heter npower Championship, og ligger etter 7 kamper på en 12.plass. Everton spiller i Barclays Premier League, og ligger på en tredjeplass.

Kampen følger du live på nalive.no

Leeds slo ut Oxford United i andre runde i cupen (3-0), mens Everton sendte Leyton Orient ut (5-0).

En klassiker kan du se litt av under:

Det kan for øvrig nevnes at 9 av de 17 siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort, for deg som liker å gamble på odds.

Tror du at Everton ikke tar sin tredje seier, men faktisk får ett av svært mange tap borte mot Leeds i kveld så er oddsen på det 3.95. Oddsen på uavgjort, som har vært det mest vanlige resultatet mellom lagene de siste årene så er den 3.25. Oddsen på seier til Everton er 1.70

Følg med all engelsk fotball på vår gratis app:

Last ned til iPhone

Last ned til Android

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere