RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan få kamp om Fredheim Holm

(FOTO: MARIUS VIK/NETTAVISEN)
Sist oppdatert:
Vålerenga forhandler med Daniel Fredheim Holm om en kontraktsforlengelse. Men i kulissene lusker Stabæk.

VÅLERENGA – LILLESTRØM 3-3:

JESSHEIM (Nettavisen): 19 seriekamper har bare gitt én scoring for stortalentet så langt i sesongen.

I «treningshatkampen» mot Lillestrøm på Jessheim tirsdag kveld viste imidlertid Daniel Fredheim Holm at han vet hvor målet står.

I forhandlinger
Det ble to nydelige scoringer i en kamp som til slutt endte 3-3, og nå ønsker Vålerenga å forlenge stortalentets kontrakt som går ut etter 2007-sesongen.

- Vi er i forhandlinger med Daniel om en forlengelse av kontrakten, og ønsker å ha ham med videre, sier trener Petter Myhre.

Men Nettavisen kjenner til at Stabæk skal være meget interessert i Vålerenga-spissen, sammen med broren Thomas Holm, noe toppspillerutvikler Petter Belsvik også innrømmet før kampen på Jessheim Stadion.

- Det er to meget gode spillere, og Stabæk er meget interessert i å skaffe seg så gode spillere, kunne Belsvik fortelle.

- Stabæk passer meg bra
Selv om Belsvik avviser at det har vært noen formell kontakt mellom partene, stiller tirsdagens tomålshelt seg ikke avvisende til Bærum-laget.

- Stabæk spiller en god fotball som passer meg bra, innrømmer 21 år gamle Daniel Fredheim Holm overfor Nettavisen.

God fotball spilte også Fredheim Holm mot erkerival Lillestrøm i tirsdagens treningskamp. Etter en relativt rolig førsteomgang med et mål til hvert av lagene – en sjelden Bjørn Helge Riise-scoring og et enda sjeldnere Ronny Johnsen-gjennomløp med påfølgende nettsus – våknet Oslo-laget virkelig opp etter sidebyttet. I et stormløp mot Lillestrøm de første 20 minuttene kunne Vålerenga-spissen notere seg for to flotte mål, først da han bredsidet inn 2-1 etter 51 minutter fra snaut 20 meter, deretter da han var Ingemar Stenmark innenfor Lillestrøms sekstenmeter og dunket inn 3-1 etter 55 minutter.

- Jeg skulle gjerne gjort det samme i serien også, sukket en likevel småfornøyd tomålshelt etter kampen.

- Min diamant
Målene til tross, heller ikke denne gang klarte Vålerenga å beseire naborivalen. Etter at Lillestrøm hadde byttet halve laget satte de inn en skikkelig sluttspurt som resulterte i en rettferdig fordeling av de ikkeeksisterende poengene, først da Pål Steffen Andresen kranglet inn 2-3 fra kort hold, dernest da det 17-årige stortalentet Diomande Alassane iskaldt sørget for 3-3 et snaut kvarter før slutt, og noterte seg for sitt første mål for Åråsen-klubben.

- Diomande er min diamant, sa Uwe Rösler etter kampen, og ville helst si minst mulig om spissen fra Elfenbenskysten som runder 18 år i november, og først da kan signere en permanent avtale med Lillestrøm.

- Men Diomande har et enormt potensial og jeg ønsker selvsagt at vi får ham med fremover, innrømmer Lillestrøm-treneren overfor Nettavisen, som ellers følte seg godt fornøyd med treningskampen.

Johnsen midtbaneaktuell
Fornøyd var også Vålerenga-trener Petter Myhre.

- Vi får prøvd ut en del spillere i ulike posisjoner, og gjør en bra kamp mot et godt lag i siste del av første omgang, og i første del av andre omgang.

- Ronny Johnsen spiller sentral midtbane for første gang siden tiden i Manchester United. Er han aktuell i den rollen i de siste seriekampene?

- Det kan han godt være. Vi har fire gode midtstoppere, men er tynt besatt sentralt på midtbanen, sier Vålerenga-treneren, som skal til intervju med Vålerengas ledelse torsdag om hans fremtid i Oslo-klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere