*Nettavisen* Sport.

Kan forlate Gamsten

Foto: (FOTO: AP/SCANPIX)

Mark Hughes utelukker ikke at han blir Newcastles nye manager.

14.01.08 08:32

Blackburn klatret til åttendeplass i Premier League med søndagens borteseier over Bolton. Men det er langt fra sikkert at Morten Gamst Pedersen & co får beholde manager Mark Hughes ut sesongen.

Etter søndagens kamp måtte den tidligere Manchester United-spissen svare på spørsmål om han kan bli ny manager i Newcastle. Og Hughes lukket ingen dører.

- Hypotetisk spørsmål
- Det er et hypotetisk spørsmål, og jeg svarer ikke på hypotetiske spørsmål. Det er ikke i mine hender, det er styrelederne som avgjør. Jeg er stolt av å være manager i Blackburn Rovers, men i fotball skal du aldri si aldri, var Hughes’ noe uklare svar.

Ifølge The Guardian er Hughes en av favorittene til å ta over for sparkede Sam Allardyce. Selv hevder waliseren at han ikke har vært i kontakt med Newcastle, men avisen refererer til kilder som vet at Blackburn-manageren har en høy stjerne hos Newcastle-eier Mike Ashley.

Peker på Shearer
Ashley skal hele tiden ha hatt Hughes som favoritt til managerjobben – også før Harry Redknapp ble forespurt.

Etter sitt avslag peker Redknapp på Alan Shearer som en het kandidat til managerjobben. Det samme gjør tidligere Newcastle-manager Sir Bobby Robson.

Men den gamle toppscoreren må altså trolig finne seg i å stå bak Mark Hughes i køen.

Sjekk de siste sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag