RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan forsvinne denne uken

Sist oppdatert:
Bengt Sæternes kan få ny arbeidsgiver i Danmark, Odense er interessert.

(iBergen.no) Onsdag ga kaptein Martin Andresen beskjed til Brann at han ikke kommer til å forlate klubben i dette overgangsvidnduet.

Sa nei til Brann
Rødtrøyene håpet å få avklart situasjonen til Bengt Sæternes torsdag, noe som har drøyet ettersom det er kommet signaler fra utenlandske klubber om at de er interessert i kraftspissen. Onsdag takket han nei til Branns nye kontraktforslag og spissen kan være på vei vekk.

- Planen var at dette skulle være avklart torsdag, men det har ikke kommet en avklaring. Det har vært diskutert å fullføre kontrakten, men det har kommet signaler fra andre klubber som er interessert i Sæternes, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Sæternes har avtale med Brann ut oktober måned. Hvilke klubber som har gitt Brann signaler om at de ønsker Sæternes er ennå uklart, men iBergen.no er kjent med at danske Odense er interessert i spilleren i tillegg snuser tyske klubber på kraftspissen.

Vil ha avklaring
- Det stemmer, men jeg vil ikke kommentere noen ting, sier sportssjefen i Odense Kim Brink til iBergen.no.

Han vil dermed ikke si noe om danskene har tatt kontakt med Brann, spilleren eller hans rådgiver Erik Moe. Sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen forteller at situasjonen raskt skal avklares og utelukker ikke at ting kan skje i løpet av torsdagen.

- Vi kommer til å få avklaring før denne uken er slutt. Ting kan skje fort og det kan hende noe skjer torsdag. Det er i klubbens og spillerens interesse å få avklart situasjonen, sier Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Sæternes selv er for tiden på ferie og har ikke svart på iBergen.nos henvendelser.

Bruun-Hanssen påpeker at det er et viktig moment at Sæternes nå går mot slutten av karrieren og at han dermed trenger en grundig gjennomgang av tingene før han bestemmer seg. iBergen.no er kjent med at spilleren i utgangspunktet ønsker en lengre avtale enn den toårskontrakten han er blitt tilbudt av Brann.

Det er ikke kjent hvor mye Brann kommer til å kreve i overgangssum dersom han skulle forlate Brann før kontrakten går ut 31. oktober.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere