RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan gå videre i kveld

(Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX)
Sist oppdatert:
SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Norsk seier over Serbia og Montenegro i kveld, kan ta Glenn Solberg & co til mellomspillet i VM. Da er også lagets målsetning innfridd.

Mens det i håndballkretser snakkes om medaljer i både gull, sølv og bronse, har landslaget lagt seg på en forsiktig målsetning.

Med den tøffe motstanden i gruppen, har de sagt at målet er å ta seg videre fra gruppespillet.

Etter at Serbia og Montenegro tapte for Egypt mandag, kan Norge nå ta seg til mellomspillet allerede i kveld.

Dersom Tyskland slår Qatar og Egypt vinner over Brasil, vil Norge være klare for tre nye kamper i Nabeul med seier over Serbia og Montenegro.

For uansett om Serbia og Montenegro vinner sine to siste kamper, vil de ikke få mer enn seks poeng. Det er det samme antallet som Norge da allerede har. I og med Tyskland og Egypt må slå Norge for at Serbia og Montenegro skal ende på samme poengsum som Norge, kan ikke flere lag ende på seks poeng. Det betyr at Norge vil ende foran Serbia og Montenegro på grunn av seier i innbyrdes oppgjør.

- Det hadde vært deilig å få avgjort det med en gang. Men vi vil ha med oss mest mulig poeng også, så alle kampene blir viktige, sier Børge Lund til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere