RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Kan gjøre Italia-comeback i EM

Sist oppdatert:
- Jeg er veldig glad for at Prandelli vurderer meg, sier Totti.

Etter VM-gullet i 2006 takket Francesco Totti for seg på det italienske landslaget. Nå kan det imidlertid gå mot comeback.

Italias landslagssjef, Cesare Prandelli, avslørte søndag at 35-åringen vurderes til en plass i EM-troppen dersom han holder seg skadefri ut sesongen.

Hovedpersonen selv er heller ikke avvisende til å ta på seg landslagsdrakta igjen under sommerens EM i Polen og Ukraina.

- Landslaget? Aldri si aldri. La oss se hvordan jeg ligger an i mai, sier Totti ifølge ANSA.

Roma-legenden har scoret fire mål på de to siste kampene og ser virkelig ut til å være tilbake i nær godt gammelt slag. Han setter pris på at Prandelli holder EM-døra på gløtt.

- Jeg er veldig glad for at Prandelli fortsatt vurderer meg. Vi har et godt forhold, og jeg har hørt mye bra om ham som trener. Han har gjort mye bra med landslaget, sier Totti.

Lørdag passerte Totti Gunnar Nordahls rekord med antall mål for én klubb i Serie A da han satte inn sitt 211. mål for Roma i den italienske ligaen.

Hovedstadsklubben ligger på sjetteplass i Serie A, med 11 poeng opp til Juventus på toppen av tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere