*Nettavisen* Sport.

Kan glemme OL

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Det hjelper ikke hvor god og snill Anders Myrvold er.

28.10.09 08:37

Det er ingen overdrivelse å si at Anders Myrvold er skandaleombrust. Nå er det klart at en av Norges beste ishockeyspillere ikke blir med i troppen til OL i Vancouver.

- Jeg har hatt en dialog med Anders, og han er informert om at han ikke vil bli tatt ut til OL. Han har også fått en begrunnelse, sier landslagssjef Roy Johansen til Aftenposten.

Johansen vil ikke utdype begrunnelsen ut over å si at Myrvold ikke har fulgt opp kravene landslagsledelsen stilte til ham, og henviser til at det er å anse som en personalsak.

Bakgrunnen er imidlertid som følger: I juli fikk Myrvold sparken fra Stavanger Oilers, blant annet fordi han nektet å stille opp til en dopingtest. Myrvold har tidligere stått fram som kokainmisbruker.

Etter at han fikk sparken, kom han med så alvorlige trusler mot nøkkelpersoner i Stavanger Oilers at han ble arrestert av politiet. Han slapp til slutt tiltale.

Nå har Anders Myrvold fått en ny start på karrieren i Stjernen, der han har spilt godt etter comebacket. Men uansett hvor godt han spiller resten av året, blir det altså ikke OL-tur.

Johansen stenger imidlertid ikke døren for et Myrvold-comeback på landslaget på et senere tidspunkt.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.