TEAM STRØMMEN 3-1:

BISLETT STADION (Nettavisen): Selv mener Marit Fiane Christensen at det var helt greit å holde Ella Masar på Team Strømmen som bakerste forsvarsspiller like før pause. 2-2 der, og hele psykologien i kampen hadde vært annerledes i andre omgang.

- Det skulle ikke vært mål da Team Strømmen scoret. Hun gjorde det samme mot Mone (Gjesteby, Røas venstreback, journ.anm.) og dommeren blåste ikke. Da skjønte jeg hvor lista lå. Dommeren kunne ikke blåse på meg etter det, mener Røas fyrtårn i forsvar.

LES OGSÅ:
Røa-treneren ønsker landslagsløsning
Røa tok «The Double»

Riise usikker
Team Strømmen-trener Hege Riise er litt mer usikker på om dommeren valgte rett.

- Jeg var overrasket over at hun ikke blåste frispark på den første til Ella. I den andre situasjonen er Marit på Ella, som likevel holder seg på beina. Dommeren kunne blåst, men det utjevner seg kanskje, sier Riise til Nettavisen.

- Forskjellen er jo at din spillers holding maks kunne vært gult kort og frispark, mens Røa-forsvarerens holding ville vært rødt kort og en kvinne mindre for Røa i 45 minutter?

- Det kan ha vært en avgjørende faktor, ja. Men uansett føler jeg at vi ikke er oppe på det nivået vi har vært tidligere i høst, og da går det slik, sier Riise, og legger til:

- Jeg er skuffet. Periodevis er vi i gang i første omgang, men i andre blir det store avstander, vi blir spilt litt rundt og litt lave. Det føles litt stang ut akkurat nå.

Før pause hadde Team Strømmen to-tre farlige overganger, men da Røa la seg litt lavere i andre omgang forsvant dette. En fartsfylt førsteomgang ble etterfulgt av en annenomgang som aldri ble særlig spennende.

Supermål av Siri
En av situasjonene som det ble snakket mye om i pausen på Bislett, var corneren som Siri Nordby skrudde rett i mål. Var det meningen da?

- Det var vel ikke helt med hensikt, må jeg innrømme. Jeg prøver bare å slå ballen hardt inn foran mål. Men jeg slår med vristet og så sklir den litt av på utsiden av høyrefoten og skrur inn. Det var jo gøy at vi midtstopperne kunne være med på scoringsballet da, sier Nordby til Nettavisen med et smil.

Hun har faktisk også scoret direkte fra corner tidligere, men da var det med innsiden av foten fra motsatt side.

Marit Fiane Christensen snek seg også opp og scoret åpningsmålet ganske sikkert – med foten – mens Marie Knutsen satte inn det siste målet etter en overlapp på høyrekanten og et innlegg som gikk rett i mål, i en perfekt bue over en litt feilplassert keeper.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.