Gå til sidens hovedinnhold

– Kan ikke beholde sur Suarez

Liverpool-legende mener stjernespissen må få forlate Anfield – dersom han selv ønsker det.

Jamie Carragher la fotballstøvlene på hylla etter årets sesong. Avskjedskampen i den røde trøya – mot QPR 19. mai – var hans 737. for Merseyside-klubben.

Nå følger Carragher nøye med på alt som skjer hos sin gamle arbeidsgiver, og forbereder seg samtidig på å skulle være fotballekspert i Sky Sports kommende sesong.

De siste ukene er det fotballframtida til Luis Suarez som har hatt hovedfokus i Liverpool – og Carragher har naturligvis sine meninger om den saken. 35-åringen mener det vil være uklokt å tvinge måltyven til å bli – dersom han selv er fast bestemt på å bytte klubb.

– Det å skulle beholde misfornøyde spillere, er et problem. Vi var i den samme situasjonen med FernandoTorres, og det var definitivt ikke riktig å holde på han, sier Carragher til Sky Sports.

Annen type
– Det var tider da Torres ikke ga alt for Liverpool på banen, og derfor var det feil at han ble værende, fortsetter den pensjonerte midtstopperen.

Carragher tror imidlertid at Suarez er en litt annen type enn spanjolen, som nå tjener til livets opphold i Chelsea.

– Jeg tror ikke det samme vil skjer med Suarez, enkelt og greit på grunn av den typen han er. Men det er samtidig noe man må følge med på, sier han.

Suarez har de siste ukene vært linket til Real Madrid – og spissen har selv gjort det klart at han ikke synes fotballtilværelsen i England er optimal.

Carragher forstår godt at hans tidligere lagkamerat er smigret av interessen fra den spanske hovestaden.

– Luis er en av de beste spillerne i verden, og når Real Madrid roper på deg, snur en spiller åpenbart på hodet. Han (Suarez) har åpenbart snudd seg, men hvem ville ikke ha gjort det? Sier han.

For god for Anfield?
Carragher går også langt i å antyde at Suarez kanskje er for god til å spille fotball på Anfield.

– Hvis vi skal være ærlige, spiller Luis Suarez for en klubb som ble nummer sju i Premier League, mens han er én av verdens beste fotballspillere, sier han.

Stopperkjempen oppfordrer samtidig klubben til å sørge for at prislappen på måltyven blir høy.

– Liverpool kan ikke bare akseptere at Suarez forsvinner. Men dersom det skjer, må de få topp pris for han, sier Carragher. (ANB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken