Kan ikke forklare oppturen

Etter en marerittaktig sesongstart, står Molde med fire strake kamper uten tap. - Jeg kan ikke forklare hvorfor det har snudd, sier trener Bo Johansson.

27.05.05 13:46

0-2 mot Brann i Bergen, 0-1 og 1-3 mot henholdsvis Start og Vålerenga hjemme, knusende 1-6 mot Lyn i Oslo. Null poeng og 2-12 i målprotokollen kunne tatt nattesøvnen fra de fleste. Men «Bosse» Johansson fikk ikke panikk.

- Vi bare terpet videre på det samme. Mange tror det finnes en knapp man kan trykke på, men slik er det ikke, sier Johanson til TV 2 Nettavisen.

- Hva er forklaringen på at dere går fra å tape fire til å være ubeseiret i de fire neste?

- Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn. Vi spiller brukbart i de første kampene, uten å få poeng. Etter at Petter (Rudi) ble skadet spiller vi to uavgjorte. Og i Stavanger snur vi 1-2 til 3-2. Det er vanskelig å forstå hvorfor slikt skjer, innrømmer den sympatiske svensken.

Søndag kommer tabellnabo Bodø/Glimt på besøk. Vinnerlaget kan trolig ta en pustepause fra nedrykksstriden - inntil videre. Johansson tør ikke spå om oppturen fortsetter i møtet med gultrøyene.

- Jeg aner ikke hvor lenge den gode trenden holder. Men jeg tror som alltid det blir en uviss og vanskelig kamp på søndag.

Molde må klare seg uten en karantenerammet Toni Kallio og Petter Rudi, som fortsatt må belage seg på noen uker på sidelinjen. I tillegg sliter Knut Olav Rindarøy og Torgeir Ruud Ramsli med langtidsskader.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.