RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan ikke gardere Real Madrid

Foto: Felix Ordonez (Reuters)
Sist oppdatert:
Selv om verdien er voldsom er det ikke mulig å tro på annet en Real Madrid-seier i kveld. Sjekk våre tippetips.

Sportspills meny onsdag :
Oddstips: Lørenskog mot historisk NM-gull
V65 Bjerke: Millstone tar sin fjerde strake

Påskens midtukekupong består av de to siste returkampene i Champions League-kvartfinalene. Det er samtidig de to eneste kampene som spilles onsdag. De resterende ti kampene spilles alle skjærtorsdag. Tre kamper er hentet fra dansk Superliga, tre kamper fra tysk 2. bundesliga. Kupongen avsluttes med de fire returkampene i kvartfinalen i Europa League som alle spilles torsdag kveld. Bonuspotten er nå kommet opp i ca 1,85 millioner kroner og betales som kjent kun ut ved fulltid til en eventuell alenevinner.

Innleveringsfrist på mitdukekupongen er onsdag kl 20.40.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Chelsea – Benfica
Chelsea har et flott utgangspunkt i returkampen i Champions League etter å ha vunnet den første kvartfinalen 1-0 på bortebane. Slo Aston Villa 4-2 på bortebane i helgen og ligger fem poeng bak den gjeve femteplassen i Premier League. Totalt 6-1-1 på åtte kamper etter at Robert Di Matteo tok over som manager.

Benfica står med 3-1-0 på de siste fire i den portugisiske serien og ligger ett poeng bak serieleder Porto etter den meget viktige hjemmeseieren mot utfordrer Braga lørdag kveld. Hadde fortjent minst uavgjort i den første kampen mot Chelsea og har et tøft utgangspunkt nå.

Vi stoler foreløpig ikke helt på Chelsea, ballsikre og gode portugisere er istand til litt av hvert, dog neppe til å vinne. HU.

2. Real Madrid – APOEL Nicosia
Real har 3-0 å gå på fra det første møtet og vant skuddstatistikken med utrolige 20-0. Slo Osasuna 5-1 i serien i helgen og ligger seks poeng foran Barcelona.

Det er sluttspill i den kypriotiske ligaen. APOEL slo Omonia i helgen og ligger på andre plass, to poeng bak Limassol.

Uansett hvordan vi snur og vender på dette. Real Madrid vinner. H.

3. Silkeborg – AGF
Hjemmelaget ligger på sjetteplass med sine 32 poeng, mens AGF på plassen over har tatt to poeng mer. Det er imidlertid Silkeborg som er i best form av disse to. Hjemmelaget står med 1-3-1 etter vinterferien. Hjemme er tallene 3-5-4. Lå under både 0-1 og 1-2 borte mot Midtjylland søndag, men om tilbake to ganger og berget 2-2. Tre kamper uten tap nå. Flankespilleren Christian Holst er tilbake torsdag og kun en spiller er på skadelisten.

AGF Aarhus røk på et meget skuffende hjemmetap for Sønderjyske mandag, men holder altså fremdeles femteplassen. Peter Graulund var tilbake etter langt skadefravær mandag og spilte de siste 20 minuttene. 1-2-2 er fasiten etter vinterferien. Bortetallene viser 4-6-2. Fire spillere er på skadelisten.

Bortelaget har kun vunnet tre ganger på 28 forsøk i tilsvarende oppgjør. Vi tror ikke hjemmelaget taper. HU.

4. Køge – Lyngby
Køge ligger sist i serien med sine 14 poeng på 23 kamper. Formen er imidlertid ikke så verst; på de siste seks kampene er det blitt 2-2-2. Men søndag ble Nordsjælland et nummer for store og Køge gikk på sitt første tap i vårsesongen. Etter Sønderjyskes overraskende borteseier mot AGF Aarhus mandag, er det tolv poeng opp til Odense på sikker plass og dermed er kun tre poeng som gjelder i kveld. Dessverre for hjemmelaget må den sentrale midtbanespilleren Lasse Kronborg sone karantene torsdag.

Lyngby har tatt 18 poeng og ligger nest sist. Vårsesongen startet bra, men på de to siste kampene er det blitt tap. Har åtte poeng opp til Odense på sikker plass. Gjorde en ålreit hjemmekamp mot FC Köbenhavn søndag, men tapte likefullt 1-3. Aabech soner karantene for Lyngby som står med 3-0-9 borte.

Et svært viktig bunnoppgjør dette og ikke lett å utpeke noen vinner, men poengdeling er det ingen av lagene som har bruk for. HB.

5. FC København – Brøndby
FCK er ikke like suverene denne sesongen som man er vant til fra de siste årene. Leder riktig nok serien, men det er bare tre poeng ned til Nordsjælland. Har faktisk ikke bedre enn 2-3-0 på de fem seriekampene som er spilt etter vinteroppholdet. Kris Stadsgaard og Thomas Delaney er nye på skadelisten, så FC København er tvunget til å gjøre endringer i startoppstillingen igjen. Claudemir, Vingaard, Larsson er fra tidligere skadet.

Brøndby har startet vårsesongen forrykende og har meget sterke 4-1-0 på de fem seriekampene som er spilt i vårsesongen. Men grunnet en svært laber høstsesong er ikke laget bedre enn nummer åtte, dog er det ikke mer enn sju poeng opp til Horsens på tredjeplass. Brøndby har startet med samme ellever i vårsesongens fem kamper, men torsdag er venstre back Daniel Nozouri ute med karantæne. Ellers er det ingen nye problemer.

Det står 7-3-0 på de ti siste tilsvarende oppgjørene. Formen er strålende på bortelaget om dagen, og hjemmelaget har viktige fravær. HUB.

6. Hansa Rostock – Fortuna Düsseldorf
Etter 0-2-4 på seks kamper, slo hjemmelaget tilbake med en svært viktig 1-0 seier borte mot 1860 München lørdag. . Vant 1-0 borte mot brukbare 1860 München forrige runde. Ligger likevel sist, men det er kun tre poeng opp til Karlsruhe på kvalikplassen. Svært moderate 2-6-6 på hjemmebane. Stephan Gusche (f) soner fortsatt karantene.

Med 2-6-1 på de ni seriekampene som er spilt etter nyttår har Fortuna Düsseldorf sakket akterut i kampen om direkte opprykk. Når seks serierunder gjenstår er det seks poeng opp til Greuther Fürth på andreplass (to lag rykker direkte opp). Fortuna ligger på tredjeplass i øyeblikket (det gir kvalik mot det tredje nederste laget i Bundesliga). Mandag spilte laget 0-0 hjemme mot St. Pauli som innehar fjerdeplassen (to poeng bak). Fra mandagens startoppstilling mot St. Pauli, er forsvarsspilleren Johannes van der Bergh (27 kamper fra start og skadet nå), Thomas Bröker (a) og Sascha Rösler (a)ute. Bröker står med sju seriemål mens Röschler står med tolv seriemål.

Hjemmelaget trenger poeng, bortelaget spiller nesten bare uavgjort for tiden. Men taper nesten aldri på bortebane (5-8-1). To lag som spiller svært mye uavgjort dette. Ny poengdeling på gang. U.

7. Greuther Fürth– Energie Cottbus
Hjemmelaget ligger på andreplass, og det skiller bare ett poeng opp til Eintracht Frankfurt. To lag rykker direkte opp, og det er seks poeng ned til Fortuna Düsseldorf på tredjeplass. Måtte nøye seg med 1-1 borte mot Aue lørdag, men stod med strake trepoengere før det. Bunnsolide 12-0-2 på hjemmebane. Med mannskapet ser det veldig bra ut.

Energie Cottbus står med fire uavgjorte på rad og ligger på 11. plass med 31 poeng og har åtte poeng ned til Karlsruhe på kvalifiseringsplassen. 4-3-7 er tallene på bortebane. Brzenska (f), Hünemeier (f), Schorch (f) og spissen Bittencourt er alle skadet.

Dersom ikke nervene spiller hjemmelaget ett puss, skal dette være grei skuring. Vi tror Greuther gjør jobben. H.

8. Union Berlin – Erzgebirge Aue
Hjemmelaget ligger på åttendeplass med 39 poeng, og har egentlig lite å spille for. Det er for lang vei opp og hele 16 poeng ned til trøbbel. Formen viser moderate 1-2-3 på de seks siste seriekampene, mens hjemmetallene viser 8-2-4. Midtbanespilleren Patrick Zoundi må sone for fem gule kort.

Erzgebrige Aue har tatt sju poeng mindre enn dagens motstander, men er ubeseiret på de siste fire (2-2-0). Sterk poengdeling hjemme mot serietoer Greuther Fürth lørdag med 31 poeng er det åtte poeng ned til trøbbel når seks serierunder gjenstår. Bortetallene viser 3-4-7.

Dette ser veldig åpent ut og vi helgarderer. HUB.

9. Hannover – Atletico Madrid
Kvartfinale i Europa League. Flott prestasjon av Hannover i det første oppgjøret og 1-2 tapet var fullt godkjent. Solid 2-1 seier hjemme over Borussia Mönchengladbach i Bundesliga søndag og dermed er laget klatret helt opp på femteplass med sine 41 poeng, men det er hele ti poeng opp til Borussia på fjerdeplass.

Atletico har altså 2-1 å gå på fra det første oppgjøret takket være et sent mål av Eduardo Salvio. Tyrkiske Besiktas ble slått både hjemme og borte i den forrige runden. Er på sjuendeplass i den hjemlige ligaen etter søndagens sterke 3-0 seier hjemme mot Getafe. Med 42 poeng er det fem poeng opp til Malaga på fjerdeplass og seks poeng opp til Valencia på tredjeplass. Arda Turan (m), Gabi (m) og Juanfran (a) må alle sone karantene her.

Tricky kamp dette, men det viser seg stort sett at de spanske lagene holder høyere nivå i Europa kontra de tyske (hvis man ser bort fra Bayern München). Hjemmelaget må fremover, det gir rom for spanjolene. HUB.

10. Valencia – AZ Alkmaar
Det var ikke overraskende for undertegnede at nederlandske AZ Alkmaar vant det første oppgjøret i Nederland, all den tid formen er helt fraværende for Valencia for tiden. Dog spørs det om 2-1 er nok. Måtte nøye seg med 2-2 borte mot Vitesse i den hjemlige ligaen lørdag kveld og mistet dermed serieledelsen til Ajax. Det skal dog tillegges at AZ måtte spille den siste halvtimen med en mann mindre.

Valencia tok seg enkelt av PSV Eindhoven i den forrige runden (4-2 hjemme og 1-1 borte). I den hjemlige ligaen ligger Valencia fortsatt på tredjeplass. Svake 3-6-5 etter nyttår og det blir ikke Champions League-plass på Valencia med slik form.

Uansett mangel på form så skal jo Valencia fikse dette, og AZ er heller ikke noe stort bortelag. H.

11. Athletic Bilbao – Schalke 04
Etter å ha rundspilt Manchester United over to kamper, kun tatt ett poeng på de fire siste seriekampene, var det mange som trodde at Athletic Bilbao ville få trøbbel i bortemøtet med Schalke for en uke siden. Men trener Bielsa hadde som vanlig gjort hjemmeleksen sin (han så Schalke 42 ganger i forkant av det møtet) og Bilbao vant imponerende 4-2. Etter helgens 0-2 tap borte mot Barcelona er det kun blitt ett poeng på de fem siste seriekampene og baskerne har falt til ellevteplass. Nå er det nok suksess i Europa League som gjelder. Ander Iturraspe (m) må sone karantene.

Hjemmesterke Schalke har altså et fryktelig vrient utgangspunkt her etter 2-4 tapet hjemme. Ettersom Borussia Mönchengladbach har kollapset totalt, har Schalke overtatt den svært viktige tredjeplassen i Bundesliga. Tre lag får direkte plas i Champions League, mens lag nummer fire må spille kvalik. Lå lenge under 0-1 borte mot Hoffenheim søndag, men en sen scoring av Klaas Jan Huntelaar sikret ett poeng.

Hjemmelaget trenger ikke å vinne, men bortesvake Schalke er neppe noen trusel uansett. H.

12. Metalist Kharkov – Sporting Lisboa
En straffescoring på overtid sikret hjemmelaget 1-2 istendenfor 0-2 i det første møtet, og dermed har ukrainerne et flott utgangspunkt før returmøtet. Imponerte ved å slå ut greske Olympiakos i den foregående runden. 1-1 hjemme mot middelhavsfareren Kryvbas i helgen og ligger på tredjeplass i den ukrainske ligaen og hadde nok tankene sine på denne returkampen. Marco Torsiglieri (f) og Papa Gueye (f) må begge sone karantene her.

Sporting slo Leiria 1-0 borte i helgen og er på femteplass etter en meget svak høstsesong. Tre av de fire siste bortekampene i serien er tapt og det er fremfor alt hjemme i Lisboa at Sporting har sin styrke. Forsvarsspilleren Daniel Carrico soner karantene.

Vi tror hjemmelaget har en bra mulighet til å avansere, men sikre er vi ikke. HU.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 04.04.2012 20:40
1. Chelsea - Benfica H U
2. Real Madrid - APOEL FC Nicosi H
3. Silkeborg - AGF H U
4. HB Køge - Lyngby H B
5. FC København - Brøndby U
6. Hansa Rostock - Fortuna Düsseld U
7. Greuther Fürth - Energie Cottbus H
8. Union Berlin - Erzgebirge Aue H U
9. Hannover 96 - Atletico Madrid H U B
10. Valencia - AZ Alkmaar H
11. Athletic Bilbao - Schalke 04 H
12. Metalist Kharko - Sporting Lisboa H U

432-rekker:

Tipping Midtuke, frist: 04.04.2012 20:40
1. Chelsea - Benfica H U
2. Real Madrid - APOEL FC Nicosi H
3. Silkeborg - AGF H U
4. HB Køge - Lyngby H B
5. FC København - Brøndby H U B
6. Hansa Rostock - Fortuna Düsseld U
7. Greuther Fürth - Energie Cottbus H
8. Union Berlin - Erzgebirge Aue H U B
9. Hannover 96 - Atletico Madrid H U B
10. Valencia - AZ Alkmaar H
11. Athletic Bilbao - Schalke 04 H
12. Metalist Kharko - Sporting Lisboa H U

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere