Kan ikke se denne tape

Foto: Hesteguiden.com

Midnight Eagle imponerte sist og vinner i kveld. Sjekk torsdagens galopptips til Øvrevoll.

28.04.11 13:39

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

2 Red Colori var en god bankerkandidat på åpningsdagen og han innfridde lett. Oppgaven denne løpsdagen ser også overkommelig ut men han møter stallkameraten Simian som er en meget god hest med en rekke gode resultater. Anbefaler at man tar med disse to i annen avdeling.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

I V5-3 er 10 Midnight Eagle etter min mening løpsdagens beste bankerkandidat etter sin gode prestasjon i løpet som ble annullert. Det er vanskelig å se hvem som skal slå denne hesten i dette løpet.

V5-1:
Et eliteløp med flere topphester til start. 5 Theatrical Award er den beste hesten i feltet men kan være litt varierende i prestasjonene på dirt track banen. 6 Bank of Burden har to løp i kroppen fra Dubai og det må være en fordel her. Viste flere gode prestasjoner i fjor og kan uten tvil vinne dette løpet. 1 Fricoteiro vant tilsvarende løp i fjor og må være med. 2 Nosferatu er god hest på sitt beste men kan trenge dette løpet før han er helt på topp.

V5-2:
2 Red Colori blir mest sannsynlig favoritt i løpet og har en stor mulighet. Han har utviklet seg til å bli en meget habil sprinter og det virker som det er ytterligere framganger i denne hesten. Hardest i mot er 6 Simian som er en meget habil sprinter men måtte se seg slått i fjor av Red Colori da de møttes i oktober i fjor. Denne gangen blir det vanskelig å skille de to Wido Neuroth trente hestene.

V5-3:
10 Midnight Eagle imponerte da han var først i mål i løpet som ble annullert på åpningsdagen. Normalt skal han være først i mål i dette selskapet og er dagens bankerkandidat. 6 Aylar er overraskende nok favoritt i spillet nå kl 13.30, men vår banker vil nok bli favoritt nærmere innleveringsstopp. 9 High Desire og 2 On the Piste er trippelhester. Nyimporten 2 On the Piste har ikke startet siden august i fjor. Har gått to løp på sandbane i England uten å overbevise.

V5-4:
7 Bittersweet vant lett på åpningsdagen i enkelt selskap og skal ha en del å gå på. Bør derfor vinne dette løpet men er urutinert og kan være vanskelig å få inn i startboks. 10 Send an Invitation forbedret seg utover høsten i fjor og avsluttet med en lett seier . Dette er en hest som kan utvikle seg ytterligere og må ha en god mulighet i årets første start. 1 Shotgun Charlie var tredjehest etter Bittersweet i siste start og med en liten forbedring er han med i dette løpet. 11 Zen Cat trives på banetypen og gikk et godkjent løp på åpningsdagen. 3 Soraya er løpets eneste treåring. Er urutinert med kun to starter men kan være en hest som kan overraske i dette selskapet.

Klikk her for å levere våre eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
Trener Cathrine Erichsen har to hester med i dette løpet og begge må ha en bra mulighet. 1 Vestano gikk bra på åpningsdagen. Vil være forbedret og litt lenger distanse er uten tvil en fordel. 7 Tiger for Two hadde en positiv utvikling i fjor høst. Distansen er passende og hestene til Wido Neuroth er som alltid i form når de starter. 9 Hot Marta skuffet i fjor men kan mye bedre. Er litt varm i luggen og det ødelegger ofte for henne. Det beste tipset er kanskje å ta med alle i dette løpet for her er det jevnt.

Tips øvrige løp

Løp 1:
1 Haley Cropper var god som toåring med seiere blant annet i The Heatherwold Cup på derbydagen. Får konkurranse om seieren først og fremst fra 5 Cawett Cove. 4 Ariann bør klare tredjeplassen.

Løp 2:
6 Illusive Spirit får vinnertipset foran 2 Intricate Talent. Tredjeplassen står mellom 1 Zafir Zaid og 7 Soul of Gold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.