Gå til sidens hovedinnhold

Kan Lyn reise seg etter cuptapet?

Lyn tar imot Fana til hjemmekamp i 2. divisjon lørdag klokken 15. Vi viser kampen direkte på dittOslo.no.

BISLETT: Etter cupfesten på Ullevaal onsdag, er Lyn tilbake i hverdagen i 2. divisjon. Lørdag venter Fana på Bislett, for et Lyn-lag som trenger flere poeng.

Kampen ser du direkte i videovinduet øverst på denne siden fra klokken 15.00 lørdag. Sendingen begynner noen minutter tidligere.

Er du på vår mobilversjon? Klikk her for å se kampen i eget vindu!

Treg start på sesongen

Laget fra Oslo vest har bare vunnet én av sesongens hjemmekamper hittil, 3-0-seieren mot Brann 2. To andre har endt med tap, slik at laget for øyeblikket ligger langt nede på tabellen.

Lyn har imidlertid vist styrke med seier mot Bærum i cupen og en fin borteseier mot Grorud, så det er ikke tvil om at laget til Finn Bredo Olsen har høyt toppnivå. Nå har laget bare serien å tenke på, og Fana er altså første motstander. Med seier vil Lyn ta seg forbi vestlendingene på tabellen.

Cham-debut?

En som kan få sin seriedebut for Lyn på lørdag, er Markus Cham, som nylig har signert for klubben. Spissen med fortid i Frigg viste seg fram for Bastionen på onsdag, med en perle av et frisparkmål mot Vålerenga.

Cham har vært skadeforfulgt, men han er ikke med på skadelista til lyn1896.no. Det er derimot kaptein Mads Dahm. Spillende assistenttrener Jonas Rygg matches også forsiktig, så det gjenstår å se om han blir «spillende» mot Fana.

Fana rapporteres å ha et ungt lag, med et par U18-landslagsspillere i stallen.

Klarer Lyn å komme tilbake på vinnersporet? Svaret får du på dittOslo.no lørdag!