RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan miste halve laget

Sist oppdatert:
Bodø/Glimt kollapset mot Vålerenga og ramlet ned på nedrykksplass. Like ille er det at trener Ola Haldorsen kan miste over halve laget.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): VÅLERENGA-BODØ/GLIMT 3-1:

Her ser du alle målene fra den 19. eliteserierunden - gratis
Tabellen

Glimt hadde tre poeng i lomma, men endte opp med null etter total-kollaps de siste 20 minuttene mot Vålerenga. Dermed er laget nest sist på tabellen og det ser svart ut for bodøværingene.

– Burde scoret flere
– Vi burde ha scoret flere før Vålerenga scoret sine. Jeg sa før kampen at vi måtte ta vare på de muligheten vi fikk, men når vi ikke gjorde det fikk vi som fortjent til slutt, sa Glimt-trener Ola Haldorsen til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Nå venter sekspoengs-kamper hver uke for Glimt.

– Det er nok kamper igjen til å avgjøre dette selv. Vi får se på hver kamp som en cupfinale, og trøsten er at det er svært jevnt i bunn, med flere lag i faresonen, sa Haldorsen.

Kan miste 8-9 spillere
Samtidig kan over halve laget være på vei ut portene på Aspmyra stadion. Blant de 11 som startet mot VIF, er trolig seks spillere borte neste år:

Harald Brattbakk er utleiesoldat fra Rosenborg, Fredrik Kjølner, Christian Berg og Kristoffer Paulsen vil ikke skrive under på nye kontrakter, mens Trond Olsen har signert for Lillestrøm.

I tillegg tyder mye på at Aasmund Bjørkan, Stig Arild Råket og Olav Råstad ikke fortsetter i klubben. Per Ivar Steinbakk og Jan Egil Brekke har allerede forlatt Bodø/Glimt tidligere i år.

- Det er en to, tre av gutta vi fremdeles håper vil signere nye avtaler. Jeg er uansett trygg på at vi fortsatt skal ha et slagkraftig lag her neste år, sa Haldorsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere