RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan miste sluttspillplassen

Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Blake
Sist oppdatert:
Cleveland Cavaliers har hele sesongen sett ut som en soleklar sluttspillkandidat. Nå er imidlertid den talentfulle gjengen i ferd med å rakne. Alt om nattens NBA.

CLEVELAND CAVALIERS - NEW YORK KNICKS 89-95: Cleveland Cavaliers har et av de yngste lagene i NBA. Ledet av supertalentet LeBron James, har laget imponert stort i årets sesong og har lenge sett ut til å gå mot sitt første sluttspill på sju år. Men på slutten av sesongen så har det begynt å butte for den talentfulle gjengen. Tapene har kommet på rekke og rad, og nå fryktes det at sluttspillplassen skal ryke. Med fire kamper igjen å spille, har de bare to seirers forsprang på formsterke New Jersey Nets. For å gjøre oddsene verre for Cavs, så skal de spille tre av kampene på bortebane, hvor de har slitt veldig. Mot New York Knicks ble James toppscorer med 27 poeng. Jamal Crawford scoret 25 poeng for Knicks.

PHILADELPHIA 76ERS - MIAMI HEAT 126-119 (OT): Dwyane Wade satte ny personlig rekord med 48 poeng, men det holdt likevel ikke til seier for Miami Heat. Allen Iverson var i storslag for Philadelphia 76ers og delte ut 16 assists i tillegg til sine 38 poeng. Sixers holder tak i den siste sluttspillplassen i Eastern Conference, men har New Jersey Nets halsende bak.

PORTLAND TRAIL BLAZERS - DALLAS MAVERICKS 90-102: Dirk Nowitzki sliter med en vond skulder og Dallas Mavericks valgte å hvile sin stjernespiller mot Portland Trail Blazers. Med Nowitzki ute, tok Jerry Stackhouse ansvar for Mavs. Han endte opp som toppscorer med 18 poeng. Shareef Abdur-Rahim var mestscorende for Blazers med sine 19 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere