Gå til sidens hovedinnhold

Kan ødelegge Myggen-festen

- Vi slår vel Start i én av ti kamper, advarer Sandnes Ulf-trener Asle Andersen.

Erik Myggen Myklands comeback i norsk fotball er bare et par dager unna, og på Sørlandet er det Myggen-feberen kraftig. Hos motstanderen, Sandnes Ulf, er man imidlertid ikke så opptatt av nettopp det.

- Det at Myggen spiller er ikke så spesielt. Det som i så fall blir spesielt er at vi spiller på et fullsatt Sør Arena med god stemning. Det vil være annerledes enn i en vanlig Adeccoliga-kamp, sier spillende trener Asle Andersen til Nettavisen.

Les også:
- Han er mye bedre enn en god Adeccospiller

Må ha max klaff
Sandnes Ulf kjemper for å overleve i Adeccoligaen, men kommer til kampen uten seier på sine ni siste kamper. Da sier det seg selv at Start er megafavoritt. Det erkjenner også Andersen.

- Utgangspunktet er vel at vi slår Start i én av ti kamper, og hvis vi skulle slå Start søndag så ville det være en av de større prestasjonene i klubbens historie. Vi har en viss mulighet, selv om den ikke er stor. Vi må prestere maksimalt og ha maksimal klaff. Hvis de samtidig underpresterer, da..., sier han.

- Så dere er klar for å ødelegge festen?

- Vi har ikke lyst til å ødelegge, men fokuset vårt er på oss selv. Vi vil ta poeng og vinne fotballkamper. Ellers unner vi Myggen og Start alt vel.

- Sikker på at han presterer
Andersen, som selv har fortid fra Viking, Bryne og Haugesund, kan ha spilt mot Myggen på 90-tallet, men husker det i så fall ikke. Han er spent på hva Myggen kan få til, og tviler på at Start ville latt ham slippe til hvis han ikke kunne prestere på høyt nivå.

- Jeg tror han vil være veldig god. Jeg er sikker på at han vil prestere. Man kan jo bare se på en Runar Berg. Han presterer jo selv om han er godt opp i 30-årene. Jeg tror Myggen er like kvikk i hodet, og hvis han er i godt gammelt slag så er det ikke tvil om at det blir vanskeligere for oss.

Andersen har imidlertid et håp.

- Vi har i perioder tidligere vist at vi kan spille jevnt mot gode lag. Hjemme mot Start ledet vi 2-0, før det til slutt endte 2-2. Håpet er at det å møte et Start med Myggen gir spillerne ekstra tenning.

Sandnes Ulf har fire poeng å gå på ned til Alta på nedrykksplass når fem serierunder gjenstår i Adeccoligaen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken