RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim Hales (AP)

Kan snyte Chelsea for Pienaar

Sist oppdatert:
Tottenhams bud på sørafrikaneren er akseptert.

Søndag kunne Everton-manager David Moyes bekrefte at klubben hadde akseptert et bud fra Chelsea på kantspilleren Steven Pienaar.

- Vi har gitt hans representanter lov til å snakke med Chelsea. Men de har ikke fått tillatelse til å snakke med Tottenham, fordi de har ikke tilbudt like mye penger, sa Moyes da.

Men nå har pipen fått en annen lyd: Mandag kveld melder Everton at også et Tottenham-bud på Pienaar, og dermed kan Harry Redknapp snyte Chelsea for et kjøp av den sørafrikanske landslagsspilleren.

Pienaars kontrakt forsvinner ut sommeren, og Everton er forberedt på å slippe lagets kanskje største profil for å motta penger for spilleren i januar før han kan forsvinne gratis fra Goodison Park.

28-åringen kom til Everton fra Borussia Dortmund på lån i 2007, før overgangen ble permanent året senere.

Pienaar har spilt 20 kamper for Everton denne sesongen, men sto over byderbyet mot Liverpool i helgen på grunn av det aksepterte budet fra Chelsea.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere