RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan straffe Rekdal

Kjetil Rekdal sparket ballen i retning dommer Terje Hauge etter kampslutt på Ullevaal stadion søndag.

Sist oppdatert:
Før helgen vil Norges Fotballforbund bestemme seg for om Kjetil Rekdals reaksjon overfor dommeren i kampen mot Lyn skal forfølges.

En frustrert Kjetil Rekdal sparket ballen knallhardt i retning dommer Terje Hauge. Nå skal NFF studere bildene og se om de skal reagere overfor VIF-treneren.

- Det er ikke tatt noe endelig standpunkt, men denne saken er ikke lagt død, sier fagsjef for lov og reglement i forbundet, Thor Grønnerud, til Aftenposten. Uansett om kampens dommer får med seg situasjonen eller ikke, og uansett om kampens dommer tar en slik episode med i sin rapport eller ikke, kan TV-bildene brukes.

- Norges Fotballforbund har nok materiale til å lage en egen sak selv om dommeren ikke har sett episoden. Jeg vet at det er folk i forbundet som allerede har bedt om at "noe bør sjekkes". Ut fra den oppmerksomhet episoden har fått, spør vi oss "hva er dette for noe?", sier dommersjef Reidar Bjørnestad.

Kjetil Rekdal avventer situasjonen.

- Jeg skal svare for meg hvis det blir aktuelt. Men intensjonen min var overhodet ikke å treffe dommeren. Jeg skjøt i frustrasjon over at vi tapte kampen, men dessverre tok ballen en litt annen retning enn det som var meningen. Det håper jeg å bli trodd på, sier Rekdal til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere