Kan være tapt for Liverpool

Foto: JUNG YEON-JE (AFP/SCANPIX)

Javier Mascheranos agent bekrefter dialog med Inter.

18.06.10 10:15

På ryktebørsen har det i flere dager vært et hett tips at Rafael Benítez vil prøve å lokke med seg Javier Mascherano og Dirk Kuyt til Inter.

Nå bekrefter Mascheranos agent at det dreier seg om mer enn løse rykter.

Bekrefter kontakt
- Vi er allerede blitt kontaktet av direktør Marco Branca, sier agent Marco Piccioli til Itasportspress.it, ifølge Sportinglife.com.

Midtbanespilleren er selv opptatt med VM-spill for Argentina og naturligvis forsiktig med å kommentere en mulig overgang. Men han avviser det ikke.

- Om jeg vil følge etter Benitez? Jeg vet ikke. I øyeblikket vet jeg veldig lite om fremtiden. Men det var tre fantastiske år med Benitez i Liverpool. Hans fotball er min fotball, sier Mascherano.

Oddsen: Her er fredagens VM-tips

Høyere pris?
At Inter i øyeblikket er mer interessant sportslig enn Liverpool, må man se rødt for å være uenig i. Inter er regjerende mestere i Champions League og manager Rafael Benítez har fått penger til å investere, mens et managerløst Liverpool befinner seg i både sportslig og økonomisk krise.

Håper på Anfield bør kanskje være at solid VM-innsats kan være med på å drive opp prisen for argentineren, som har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Og så langt ser det unektelig bra ut for Maradonas menn, som feide over Sør-Korea med 4-1 torsdag, i en kamp der Javier Masncherano var god.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag