Gå til sidens hovedinnhold

- Kan være Guds gave til VIF

- Dette er julekvelden, påsken og pinsen på en gang, sier Klanen etter at Rune Lange er klar for klubben.

Rune Lange ble fredag klar for Vålerenga. Oslo-klubben skal ha gravd dypt i lommeboka for 28-åringen, men Klanen roser kjøpet.

- Hvis det dere skriver virkelig stemmer, så kan dette være Guds gave til Vålerenga. I hvert fall hvis han bare er i nærheten av å vise de kvalitetene han har vist tidligere. Det er bare én ting å si - Hipp Hurra, sier Klanens talsmann, Gjermund Nordtug, til TV 2 Nettavisen.

Notorisk målgjører
Lange har i snitt scoret ett mål på annenhver kamp han har spilt i karrieren. 28-åringen startet i Tromsdalen, fortsatte å pøse inn mål i Tromsø før han fikk et kort opphold i tyrkiske Trabzonspor. Nå vender han hjem til Norge etter fem år i Club Brugge.

- Han er en stor og sterk targetman, og han scorer jevnt og trutt med mål. Vi har vel ikke hatt én sånn siden Jørn Andersen var her, fortsetter Klanens talsmann.

Han er heller ikke bekymret for at Lange ikke skal takle det presset det er å spille for Vålerenga.

- Det er ikke alle som har taklet det presset. Media er her hele tiden. Man spiller foran mange tusen tilskuere. Dette er ikke Hamar. For å si det sånn. Og selv om mange vil oppleve Klanen som støttende, så er det også sant at Vålerenga-fansen kan være kravstore. For noen kan det være ødeleggende. Men vi var jo i Brugge i fjor høst. De var ikke akkurat stille og beskjedne på tribunene der nede heller. Rune er derfor vant til trøkket fra media og på tribunene. Derfor er dette julekvelden, påsken og pinsen på en gang, gliser Nordtug.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken