Gå til sidens hovedinnhold

- Kan vinne uten Ronaldo

Eric Cantona tror Manchester United vil fortsette å vinne trofeer også uten Cristiano Ronaldo.

United-legenden håper, som alle United-fans, at Cristiano Ronaldo blir i klubben, men franskmannen tror samtidig at United ikke vil bli altfor hardt rammet dersom Ronaldo skulle gå.

Fifa-klage mot Real
Supervingen har i lengre tid blitt koblet til Real Madrid, og han har heller ikke gjort noe selv for å dempe spekulasjonene. Mandag gikk United til det uvanlige skritt å klage Real Madrid inn for Fifa for klubbens offentlige flørting med Ronaldo.

Det er ikke første gang Real Madrid er på jakt etter United-spillere. Både David Beckham og Ruud van Nistelrooy har gått til det spanske storlaget.

Men Cantona, som bar trøyen med 7-tallet på ryggen før Beckham (og Beckham hadde den samme trøyen før Ronaldo, red.anm.), motsto fristelsen fra Spania. Cantona avsluttet sin karriere i United.

Nå håper han at Ronaldo gjør det samme, men han tror ikke 23-åringens eventuelle avreise fra klubben vil være så viktig som mange tror.

Best i verden
- Vi vil at de beste spillerne skal spille for United. Ronaldo er den beste spilleren i verden, så alle vil at han skal bli, men hvis han bestemmer seg for å dra, tror jeg fortsatt United vil vinne ting. United er den største klubben i verden. De vil vinne ting i generasjoner etter generasjoner, sa Cantona under en lansering for en tv-reklame mandag, ifølge goal.com.

Cantona, ikke bare kjent for sine eskapader på fotballbanen, men også for sine kung-fu-spark og verbale finurligheter, la spøkefullt til at han var skuffet over at England ikke klarte å kvalifisere seg til EM, men at ting vil forandre seg når han selv blir landets landslagssjef.

Kan vinne mye!
- I den nærmeste fremtiden, kanskje når jeg blir manager for England, så vil de ha muligheten til å vinne noe, sa han.

- Manager i Manchester først, hvis jeg kan, og dernest: manager for England. Med United kan jeg vinne mye!

Sa altså Eric Cantona.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken