Harry Kanes fremtid har vært et av de heteste samtaleemnene i sommer, grunnet hans ønske om å forlate Tottenham til fordel for Manchester City.

Spurs-spissen skal ha ment han har hatt en «gentlemans agreement» med direktør Daniel Levy om å få forlate klubben i sommer, men Levy har nektet å selge 28-åringen, til tross for at Manchester City skal ha lagt inn bud på han i sommer.

Les også: Kristoffer Barmen signerer for Aalesund

- Jeg vet det var mye støy

Det lille vi har hørt fra Kane etter overgangssagaen i sommer er at han har sagt han blir værende i Tottenham. Nå åpner han opp om hele situasjonen i et intervju med Talksport.

Overgangssagaen skapte store overskrifter over hele verden. Da spissen ikke dukket opp på Spurs-trening et par dager i starten av august begynte for alvor spekulasjonene å gå, men Kane sier han ikke lot mediekjøret gå inn på seg.

- Jeg er ganske flink til å komme meg vekk fra alt. Etter EM-finalen var jeg i England noen få dager, før jeg reiste på ferie i et par uker, sier han, før han fortsetter.

- Når jeg er bortreist er jeg sjeldent på telefonen. Jeg prøver virkelig å bruke den tiden til komme meg vekk fra alt mulig. Jeg vet det var mye støy rundt meg, men jeg var ganske rolig. Jeg visste hva som var situasjonen mellom meg og klubben, og det er grunnen til at jeg blir.

Les også: Tottenham bekrefter signeringen av Emerson Royal

Har ren samvittighet

Kane fikk spørsmål om han tror overgangssagen har påvirket ryktet hans.

- Nei, det tror jeg ikke, svarte han på det.

Grunnen til at han tror det er fordi han selv vet at samvittigheten hans er ren.

- Jeg tror alle som er involvert i fotballindustrien vet om oppsidene og nedsidene. Jeg var ganske rolig med situasjonen, men når du er inne i det og du vet sannheten, da er samvittigheten din ren, sier han.

Kane er forberedt på at det kommer til å være støy rundt han i fremtiden også, selv om han til slutt ikke forlot klubben.

- Det kommer alltid til å være støy. Hele karrieren min har jeg hatt oppturer og nedturer fra jeg var ung til der jeg er nå, det er en del av det.

- Alle har sine meninger, men det er en del av yrket vårt. Jeg er fullt fokusert på klubben og landslaget og ser frem til et godt år, tilføyer han.

Les også: Her sitter Tottenham-stjernene på privatfly. Det kan skape store problemer for ligalederne

Vil vinne titler med Spurs

Nå har Kane lyst til å vinne trofeer med Tottenham, et mål han har hatt så lenge han har spilt i London-klubben.

- Mange folk som kjenner meg vil si jeg er en profesjonell idrettsutøver som dedikerer livet mitt til spillet og det er det jeg kommer til å fortsette å gjøre. Jeg vil se fremover nå. Målet har alltid vært å vinne titler med Tottenham og det målet har vært der hvert år, avslutter han.

Tottenham har fått en drømmestart på Premier League-sesongen med tre seiere på tre kamper, og de ligger på toppen av tabellen.

Kane er nå på landslagssamling med England, og skal den kommende uken spille mot Ungarn, Andorra og Polen i VM-kvalifisering.