Det ble en eneste stor jubelkveld for Martin Ødegaard & Co da de til slutt kunne juble for en overlegen 3-1-seier over Tottenham.

En som måtte tåle kritikk fra både fjern og nær etter kampen var Harry Kane, fjorårets både mål- og assistkonge i Premier League, som står uten både mål og målgivende på de fem første kampene i ligaen.

- Harry Kane ser ikke ut som seg selv for tiden, verken i kroppsspråket eller i spillet på banen, sier Gary Neville i Sky Sports-studioet etter kampen.

Les også: Arsenal rundspilte Tottenham i første omgang og vant derbyet: - Sensasjonelt

- Ser ikke glad ut

28-åringen var koblet til Manchester City gjennom hele sommeren, og var selv klar på at han muligens var ute etter nye utfordringer. Slik ble det ikke, og Kane endte opp med å bli værende i Spurs.

- Han ser virkelige ikke glad i ut, selv om han fikk flere gode baller. Det ser ut som han fortsatt tenker på det som skjedde i sommer, for han kunne hatt flere scoringer i dag, forteller den tidligere Manchester United-spilleren.

Les også: Vålerenga vant etter sen scoring mot LSK Kvinner

Og fortsetter med å gå ut mot Kanes partner, Heung-min Son, til tross for at sørkoreaneren scoret lagets eneste mål:

- Son ser heller ikke fornøyd ut, så jeg skal ikke bare skylde på Kane. De ser ut som at noen har sprengt alle ballongene i bursdagsselskapet deres.

Graeme Souness er kjent for å ikke legge noe i mellom i sine analyser av PL-stjernene, og skuffer heller ikke denne gangen.

- De er klubbens to største stjerner, og er nødt til å gjøre forskjellen ta ting ikke fungerer. Hvis ikke de gjør det, hvem skal ellers gjøre det? De ser ut som en gjeng med spillere som syntes synd på seg selv, nå er det på tide at de tar tak i ting, sier Souness.

Les også: Bodø/Glimt kjempet Vålerenga i senk

Den tidligere Tottenham-spilleren Ledley King er derimot litt mildere i sin analyse av Kane, og mener ting vil løsne.

- Jeg har aldri vært redd for Harry Kane, med tanke på form og fysikk. Han søker alltid etter å bli bedre, for være den beste spilleren han kan være. Det er derimot ingen tvil om at han er ute av form akkurat nå, ute av rytmen. Når Kane ikke spiller bra, så sliter Spurs.

Sesongen åpnet på best mulig måte for Nuno Espirito Santo og Spurs med tre seire på de første tre kampene. Nå har derimot levert tre tap på de tre neste.