Gå til sidens hovedinnhold

Kane langer ut: - Skuffet over det jeg har lest

28-åringen snakker ut for første gang om ryktene.

Spekulasjonene rundt superspissen har vært mange den siste tiden, og for noen dager tilbake kom meldingene om at engelskmannen hadde nektet å møte opp på treningsfeltet til Tottenham.

Nå slår derimot Kane tilbake, og mener at påstandene bare er tull.

- Jeg kommer ikke til å gi inn på dette i detaljer, men jeg ønsker å fortelle at jeg aldri har, eller aldri vil, nekte å møte opp på trening for denne klubben. Jeg møter opp i morgen som vanlig, skriver Kane i en uttalelse.

Les også: Sivert Heltne Nilsen blir Brann-spiller

- Gjør vondt

Stjernen fortsetter med å fortelle om meldingene han har fått i etterkant av ryktene.

- Det er snart ti år siden jeg debuterte for denne klubben, og i alle disse årene har supporterne støttet meg. Det gjør derfor vondt å lese alle meldingene som har kommet denne uka, som setter spørsmålstegn til min profesjonalitet.

- Jeg ville ikke gjort noe som for å ødelegge det forholdet jeg har til fansen som har gitt meg så mye støtte.

Hva som vil skje videre i Kane-sagaen er fortsatt usikkert, men ut ifra spillerens uttalelse vil man dermed se han tilbake på treningsfeltet lørdag.

Manchester City har gjort deres interesse for målmaskinen kjent, men det ventes fortsatt et offisielt bud.

- Han er Tottenham-spiller. Hvis Tottenham ikke ønsker å forhandle er det slutt. Hvis de ønsker å forhandle er det mange klubber som ønsker å signere ham, vi er ikke et unntak. Vi er veldig interessert i ham, selvsagt vil vi prøve oss, sa City-trener Pep Guardiola om situasjonen, ifølge overgangsguru Fabrizio Romano.