RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kannelønning blir Brann-spiller

Sist oppdatert:
16-åringen fra Stord har overbevist Brann og signerer en kontrakt i nær fremtid.

Tore Kannelønning går inn i Branns toppspiller-gruppe, som består av unge og talentfulle fotballspillere. Han har fått et kontraktstilbud som han kommer til å signere så snart Brann og Stord/Moster blir enige de siste detaljene. For tenåringen er det en drøm som går i oppfyllelse.

– Jeg har alltid hatt Brann som favorittlag og det er klart jeg er fornøyd med at de har lagt merke til meg. Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Kannelønning.

Spiller for Stord/Moster
Kannelønning blir denne sesongen utleid til Stord/Moster, men er Branns eiendom. Det er meningen at spilleren skal hospitere hos Brann og delta på enkelte treninger.

En av talentutviklerne i Brann, Kjetil Knutsen har tro på «Kanne».

- Kannelønning er en spiller for fremtiden. Dersom utviklingen går slik vi tror, er jeg sikker på at han kan bli A-lagsspiller. Han er en type som jobber hardt og virkelig vil noe, slår Knutsen fast.

Andre spillere som er med i toppspiller-gruppen er: Thor-Jørgen Spurkeland, Arve Walde, Erlend Storesund (alle utleid til Løv-Ham) og Nicolay Misje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere