RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Kanonomgang av Bakke-Rognmo

Sist oppdatert:
Trine Bakke-Rognmo kjørte best av alle i 2. omgang av slalåmrennet i Madonna di Campiglio, men det var en svensk jente som vant.

Ingen kjørte raskere enn Trine Bakke-Rognmo, noe som lover godt før morgendagens slalåmrenn. Hun var hakket raskere enn svenske Anja Pärsson, som vant i overlegen stil.

Bakke-Rognmo endte på 10. plass, etter at hun faktisk var litt uheldig med marginene etter den flotte 2. omgangen. Flere av konkurrentene la seg bare noen hundredeler foran henne.

Det var hennes beste plassering siden 10. plassen i Maribor i januar.

- Jeg ga litt mer blaffen i 2. omgangen, slapp skuldrene litt ned. Dette var nok min beste omgang på tre år i slalåm, sa en storfornøyd Trine Bakke Rognmo til NTB.

- Jeg får en ny sjanse til å vise hva jeg kan allerede onsdag. Nå håper jeg på to gode omganger.

Fra startnummer 50 kvalifiserte Karina Birkelund seg for annen omgang, men hun fikk det ikke helt til å stemme i finaleomgangen. Hun endte på 27. plass, men det betyr uansett verdenscup-poeng.

I første omgang kom Lisa Bremseth på innerski og kjørte ut. Line Viken fikk ikke helt opp farten, og kom ikke til finaleomgangen. Andrine Flemmen hadde heller ingen god dag og måtte se andre omgang blant publikummerne.

BAKGRUNN:

Amerikanske Bode Miller var prøvekjører for kvinnene i tirsdagens slalåmrenn i Madonna di Campiglio. Miller hadde en elendig dag i bakken i går, og sa før rennet at han trengte mer trening for å rette på problemene i disiplinene han dominerte for to år siden.

Janica Kostelic var også prøvekjører i dag. Hun har så langt ikke kjørt et eneste renn i år på grunn av skader.

Det er mange norske jenter til start i tirsdagens renn. Trine Rognmo-Bakke, Lisa Bremseth, Line Viken, Karina Birkelund og Andrine Flemmen skal gjøre ære på det norske flagget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere