Gå til sidens hovedinnhold

Kanoutes kanon

Franske Frederic Kanoute ga Tottenham-manager Glenn Hoddle grunn til å glise da han scoret vinnermålet mot Leeds. Og hvilket vinnermål det var.

TOTTENHAM – LEEDS 2-1: Hoddle betalte 50 millioner kroner for Kanoute fra londonkollega West Ham nylig, og spilleren som bare for to dager siden var skadet viste at det er liv etter Teddy Sheringham inne i 16-meterboksen.

Spektakulær volley

Kanoute kom inn som innbytter for Bobby Zamora i andre omgang, og i det 71. minutt viste han sin franske finesse. Han fikk ballen på 16 meter med ryggen mot mål, dempet den på låret og snudde seg og skjøt på hel volley direkte i det lengste hjørnet. En kanonscoring.

På det tidspunktet slet Tottenham skikkelig mot et aggressivt Leeds-lag, og en fransk spesial var akkurat det Hoddle ønsket seg.

Ny Smith-scoring

Leeds begynte kampen på White Hart Lane best, og Alan Smith dundret inn sin andre scoring på to kamper da han satte ballen kontant i hjørnet.

Men akkurat da Leeds virket komfortable og lot ballen gli mellom lagets tekniske spillere, ble de truffet av et argentinsk lynnedslag. Venstrebacken Mauricio Taricco fikk avansere helt fram til 16-meterkanten og skuddet fra skrått hold sang helt oppe i krysset.

Viduka ute av form

Det omstrukturerte Leeds-laget, som har mistet både Eirk Bakke (skade), Harry Kewell (til Liverpool) og Olivier Dacourt (til Roma), sliter også med spillere som er ute av form. Stjernespissen Mark Viduka var helt anonym mot Tottenham og manager Peter Reid byttet ut australeren med unggutten Aaron Lennon før Spurs’ seiersmål.

HTML EMBED
Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer