ST. ETIENNE - ANGERS 2-2:

Kampen mellom St. Etienne og Amgers ble utsatt fredag kveld. Banen ble pepret med bluss da spillerne skulle entre gressmatta på Stade Geoffroy-Guichard.

Se bildene før kampstart her:

Først klokken 22.00 ble kampen sparket i gang, én time forsinket.

Du kan se alle kamper i Ligue 1 hos Nettavisen

Ifølge franske RMC Sport var dette en del av en større demonstrasjon mot St. Etienne-trener Claude Puel, som fansen ikke er spesielt fornøyd med.

Trussel mot Puel

Før kampen var det også bannere utenfor arenaen med påskriften: «Du får 24 timer på deg til å si opp jobben».

St. Etienne har har hatt en svak åpning på sesongen i Ligue 1 og lå helt sist på tabellen før fredagens hjemmemøte med Angers.

Den gamle storklubben hadde kun sanket fire poeng på de 10 første kampene. Med uavgjort fredag ligger de fortsatt sist, nå med fem poeng.

Så det spørs om stemningen blir noe bedre etter dette resultatet. St. Etienne står fortsatt uten seier denne sesongen, nå på elleve forsøk.

Utlinget på overtid

Angers på sin side har overrasket stort i Ligue 1 og er oppe på fjerdeplass på tabellen med poenget de fikk. Klubben har plukket 17 poeng fra 11 kamper.

Angers så ut til å ta alle poengene da mål av Ismael Traore og Angelo Fulgini sørget for at vertene var to mål foran etter 55 minutter. Wahbi Khazri reduserte imidlertid for hjemmelaget like etter og på overtid satte Mickael Nade inn utligningen.

Fredagens hendelse føyer seg inn i rekken av flere utenomsportslige episoder i Ligue 1 denne sesongen. I flere kamper i høst har det vært tribunebråk i den franske ligaen.